Αρχική » Stranger Things » Stranger Things: Eτοιμάζει το Netflix spinoff σειρά για τον Hopper?

Stranger Things: Eτοιμάζει το Netflix spinoff σειρά για τον Hopper?

από Catherine
0 σχολιο 71 προβολές

Το Stranger Things είναι μια από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές του Netflix. Οι fans ανυπομονούν για τη συνέχεια της. Αλλά πέρα ​​από τη 4η σεζόν, φαίνεται πως η εταιρεία streaming έχει ακόμα περισσότερο υλικό για εμάς. Συγκεκριμένα, ίσως βρίσκεται στα σχέδια της ένα spinoff για τον Jim Hopper!!

Οι θεατές ενθουσιάστηκαν στην είδηση ότι ο Hopper είναι ζωντανός στο πρώτο teaser trailer. Σε συνδυασμό με το sneak peak από τα γυρίσματα, όπου αποκαλύφθηκε η επιστροφή όλων των αγαπημένων χαρακτήρων, οι προσδοκίες είναι υψηλές για τη συνέχεια. Ωστόσο, φαίνεται ότι το Netflix σχεδιάζει ήδη να επεκτείνει το σύμπαν του Stranger Things και να κινηθεί σε νέες κατευθύνσεις, δεδομένου ότι η κύρια σειρά φημολογείται ότι τελειώνει μετά τη 4η σεζόν σε 2 μέρη.

Σύμφωνα με πηγές, η πλατφόρμα streaming αναπτύσσει ένα spinoff για τους Hopper και Joyce. Η κ. Byers και ο αρχηγός της αστυνομικής υπηρεσίας του Hawkins είχαν μια διασκεδαστική ιστορία, σχετικά με το αν θα είναι τελικά ζευγάρι ή όχι, στις τελευταίες seasons. Tώρα που γνωρίζουμε ότι ο Hopper είναι ζωντανός, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους στο άμεσο μέλλον.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα ούτε έχουν διευκρινιστεί. Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι περιπέτειες του ζεύγους. Η συνεργασία τους ήταν ένα από τα κορυφαία σημεία της 3ης σεζόν, είτε εντόπιζαν Demogorgons, είτε κυνηγούσαν τους Ρώσους κατασκόπους. Προφανώς οι θεατές είναι σίγουρα ανυπόμονοι για περισσότερες περιπέτειες με αυτούς τους δύο.

Στη τελική, από τη διερεύνηση παράλληλων διαστάσεων έως την αποκάλυψη συνωμοσιών του Ψυχρού Πολέμου, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές ιστορίες να ειπωθούν στο σύμπαν που δημιούργησαν οι αδελφοί Duffer. Επομένως τα spinoffs φαίνονται σαν ένα εξαιρετικό σημείο για να ξεκινήσει αυτή η επέκταση και να συνεχιστεί η ιστορία, όταν το Stranger Things φτάσει στο αναπόφευκτο τέλος του.

0 σχολιο
0

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχόλια

avatar

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα