Τέσσερις Νέες Προσθήκες στο Cast του Bloodmoon!

από Catherine
0 σχολιο 173 προβολές

To HBO ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το πιλοτικό επεισόδιο για (το πρώτο) prequel του Game of Thrones μερικούς μήνες πριν. Έκτοτε, υποθέτουμε ότι η σεναριογράφος του, Jane Goldman, ήταν απασχολημένη με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της παραγωγής, ίσως και να προβάλει το πιλοτικό επεισόδιο στα στελέχη του δικτύου και να περιμένει τη τελική έγκριση για τη σειρά.
Και ενώ αυτό συμβαίνει, αποκαλύφθηκαν ακόμη περισσότεροι ηθοποιοί, που θα εμφανιστούν στο πιλοτικό επεισόδιο, το οποίο έχει ήδη αρκετά μεγάλο cast, που περιλαμβάνει και “βαριά ονόματα” όπως η Naomi Watts και η Miranda Richardson. Όσα περισσότερο ακούμε για αυτή τη σειρά – η οποία θα προηγείται χρονικά του GoT κατά χιλιάδες χρόνια, πολύ πριν οι Targaryens φτάσουν στο Westeros ή το χτίσιμο του Τείχους- τόσο πιο φιλόδοξο εγχείρημα φαίνεται.

Στο δια ταύτα, οι καινούριοι ηθοποιοί είναι οι παρακάτω:
Η ηθοποιός θεάτρου Leah Gayer, η οποία, σύμφωνα με το βιογραφικό της, θα υποδυθεί μια ηρωίδα με το όνομα “Caera.”

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά απλώς από ένα όνομα, αν και το βιογραφικό της γράφει τη σειρά ως “BLOODMOON”. Τεχνικά, το prequel δεν έχει ακόμα επίσημο όνομα, αλλά το Bloodmoon είναι σίγουρα αυτό που ακούγεται ως επικρατέστερο.

Το επόμενο όνομα είναι ο Βρετανός ηθοποιός Jasper Britton, o oποιός θα υποδυθεί τον “House Master Cole.”

Δεδομένης της ηλικίας του, ο Britton έχει προφανώς περισσότερη εμπειρία από την Gayer, καθώς έχει ήδη μια μακροχρόνια καριέρα, εμφανιζόμενος σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Όσον αφορά το όνομα, ο “House Master Cole” μας δίνει λίγο περισσότερα στοιχεία . Είναι αυτός ο κύρης μιας οικογένειας, που ονομάζεται Cole, ή μήπως είναι πιθανό ότι εργάζεται κυριολεκτικά για το House Cole, ένα ευγενές οίκο από το Stormlands; Είτε έτσι είτε αλλιώς, φαίνεται ο ρόλος του να δείχνει εξουσία….

Συνεχίζοντας, η επόμενη προσθήκη είναι η ηθοποιός Georgina Beedle, αν και ο ρόλος της δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Αυτό δεν είναι η πρώτη συνεργασίας της με το HBO. Εμφανίζεται επίσης στη μίνι-σειρά Catherine the Great, στο πλευρό της Helen Mirren, ως Πριγκίπισσα Ναταλία.

Last but not least, η βετεράνος Βρετανίδα ηθοποιός Jacqueline Boatswain θα συμμετάσχει στο prequel, αν και ο ρόλος της δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Η Boatswain έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές δουλειές, σε σειρές όπως το Carnival Row, το Hollyoaks, το Shameless και το Torchwood. Το HBO έψαχνε για “μια μαύρη γυναίκα κάπου μεταξύ 40- 60 ετών” πρόσφατα. Μήπως τη βρήκε στο πρόσωπο της Boatswain, όποιος ρόλος και αν είναι αυτός?

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάαααααααααααααααρα πολύ για να λάβουμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα!

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ