The Falcon and the Winter Soldier: Εφτά ερωτήματα που έχουμε μετά το finale

από nikos vel
0 σχολιο 513 προβολές

Το The Falcon and the Winter Soldier ή καλύτερα, Captain America and the Winter Soldier, ολοκληρώθηκε και φυσικά κανείς δεν είναι χαρούμενος γι’ αυτό. Όσο “χωνεύουμε” όλα όσα συνέβησαν σε αυτή τη σειρά ψάχνουμε τις απαντήσεις στις εφτά σημαντικότατες ερωτήσεις που μας δημιουργήθηκαν μετά το finale.

Δείτε όσα είπαμε για την πρώτη season της σειράς στο παρακάτω podcast!

spoilers

1. Θα υπάρξει 2η σεζόν;

Ένα βασικό ερώτημα είναι αν το The Falcon and the Winter Soldier “πλασάρεται” ως μίνι σειρά ή ως σειρά με κύκλους. Το δεδομένο είναι πως θα υπάρξει κινηματογραφική συνέχεια, με την 4η ταινία του Captain America, όπως μάθαμε τις περασμένες μέρες. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την τηλεοπτική επιστροφή του project κάποια στιγμή στο μέλλον. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν ιστορίες για εξερεύνηση (Sharon Carter, U.S. Agent, Zemo).

2. Ποιο το επόμενο βήμα του Bucky και του Sam;

Αν για τον δεύτερο πάνω-κάτω ξέρουμε, καθώς όπως αναφέραμε θα έχει τη δική του ταινία και θα μπει για τα καλά στο “κουστούμι” του Captain America, για τον πρώτο η κατάσταση είναι ένα μυστήριο. Το σίγουρο με τον Bucky είναι πως λυτρώθηκε, λέγοντας την αλήθεια που ήθελε να πει στον άνθρωπο που έπρεπε να την πει, και έτσι είναι πιο “άνετος” ώστε να κοιτάξει τι του επιφυλάσσει το μέλλον.

3. Θα δούμε κι’ άλλο από τους Flag-Smashers;

Με την αρχηγό και τα βασικά μέλη τους νεκρούς, οι Flag-Smashers φαίνεται πως έχουν “τελειώσει”. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ακόμα και έτσι, ο σκοπός τους δεν εξυπηρετείται. Μπορεί να μην δούμε ξανά την ίδια ομάδα, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε κάποια άλλη, που έχει εμπνευστεί από τους “κακούς” της σειράς, και κάπως έτσι να συνεχιστεί ο επαναστατικός αγώνας τους.

4. Τι θα συμβεί με τον John Walker;

Το τι θα γίνει με τον John Walker δεν το ξέρουμε, όμως είναι σίγουρο πως και με τη στήριξη της Val θα αποκτήσει αρκετή δύναμη. Πλέον με την επωνυμία του U.S. Agent και με νέα, πιο “σκοτεινή” αμφίεση, θα παλεύει, το θέμα είναι αν θα παλεύει για το καλό ή για το κακό. Βέβαια για να τα λέμε όλα, δεν φαίνεται πως έχει χάσει τα “ψήγματα” ήθους που διαθέτει, παρά τον “εμβολιασμό” του με τον ορό του υπερ-στρατιώτη.

5. Είναι η νέα κακιά της Marvel η Sharon Carter;

Μια αποκάλυψη που φαινόταν πως θα έρθει ήταν αυτή πως η Sharon Carter είναι ο Power Broker, που με το προσωνύμιο αυτό προμήθευσε τους Flag-Smashers με τον ορό που τους έκανε υπερ-στρατιώτες. Το θέμα είναι πως πλέον, μετά την χάρη που της δόθηκε από τις ΗΠΑ, θα έχει πρόσβαση σε κρατικά μυστικά και πληροφορίες, που θα την καταστήσουν εύκολα ως μια από τις μεγάλες villains της Marvel. Οψόμεθα!

6. Τι γίνεται με τον Zemo;

Ο Baron Zemo ήταν από τα απολαυστικά στοιχεία της σειράς, όμως δεν έμελλε να ζήσει ελεύθερος. Φυλακίστηκε από τον στρατό των Dora Milaje της Wakanda στη φυλακή ύψιστης ασφάλειας του Raft και ακούγοντας τα νέα για την “καταστροφή” των Flag-Smashers φάνηκε ευχαριστημένος. Για να είναι ακόμα ζωντανός (και πανούργος) είναι βέβαια πως θα μας απασχολήσει μελλοντικά με κάποια άλλη ιστορία και μένει να φανεί ποια θα είναι αυτή.

7. Ποια τα πλάνα της Valentina Allegra De Fontaine;

Μπορεί να την είδαμε για λίγα λεπτά, όμως σίγουρα έκανε τη διαφορά. Η Valentina Allegra De Fontaine φαίνεται πως έχει αρκετή δύναμη και κάπως έτσι κατάφερε να προσελκύσει τον John Walker κάνοντας τον U.S. Agent. Το θέμα είναι πως δεν έχουμε ιδέα για το ποια είναι και ποιο είναι το σχέδιο της. Υπάρχει μία φήμη που λέει πως ίσως την δούμε και πάλι, αυτή τη φορά στην ταινία της Black Widow.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ