The Mandalorian: Πέντε ερωτήματα που έχουμε μετά το 2×06

από nikos vel
0 σχολιο 511 προβολές

Βλέποντας το εντυπωσιακό 6ο επεισόδιο του The Mandalorian, μας γεννήθηκαν ορισμένα καίρια και φλέγοντα ερωτήματα γύρω από τη συνέχεια. Τι θα γίνει με τον Grogu; Πως επέζησε ο Boba Fett από την πτώση στο λάκκο με το Sarlacc;

Διαβάστε όλα τα νέα, reviews αλλά και easter eggs για τη σειρά

Παρακάτω σας παραθέτουμε πέντε από αυτά, ενώ βάζοντας τη λογική προσπαθούμε να δώσουμε απαντήσεις.

Θα βρει τον Moff Gideon ο Mando και πως θα τον βοηθήσει ο Will Mayfeld;

Η πιο “καυτή” ερώτηση που έχουμε όλοι μας μετά το επεισόδιο είναι πως και αν θα βρει ο Mando τον Grogu. Και αν τον βρει, πως θα τον βοηθήσει ο Will Mayfeld, του οποίου την αποφυλάκιση ζήτησε και πήρε από την Cara Dune;

Πιθανή απάντηση: Το πιθανότερο σενάριο για τον Mando και την παρέα του είναι να εντοπίσουν τον Moff Gideon και τον Grogu στο finale της σεζόν, δηλαδή στο μεθεπόμενο επεισόδιο. Ο Mayfeld, από την άλλη, ήταν σκοπευτής μακρινών αποστάσεων για την Αυτοκρατορία, κάτι που ίσως τον βοηθήσει για να μάθει την τοποθεσία του Gideon.

Πως γίνεται ο Boba Fett να είναι ζωντανός;

Αυτή είναι η ερώτηση που έχουν οι πάντες βλέποντας τον Boba Fett να κάνει την επανεμφάνιση του στο σύμπαν του Star Wars! Ο δημοφιλής κυνηγός επικυρηγμένων είχε “πεθάνει” στο Return of the Jedi του 1983, πέφτοντας μέσα στο λάκκο που βρίσκεται το τέρας Sarlacc. Άρα, πως στο καλό επέζησε από αυτό ο Boba; Φυσικά, απάντηση δεν πήραμε.

Πιθανή απάντηση: Το μόνο στοιχείο που έχουμε είναι πως με κάποιο τρόπο αποχωρίστηκε την πανοπλία και το jetpack του και τα αναζητούσε. Στις νουβέλες Star Wars Legends, η πανοπλία από beskar του Boba τον βοήθησε στο να αντισταθεί από το να γίνει γεύμα του τέρατος. Με κάποιο τρόπο δημιούργησε μία έκρηξη στο εσωτερικό του Sarlacc, καταφέρνοντας έτσι να αποδράσει.

Ποιο είναι το πλάνο του Moff Gideon με τον Grogu;

Ο Moff Gideon ήθελε τόσο πολύ το μωρό και εντέλει το έκανε δικό του. Τώρα το τι θέλει να κάνει με αυτό παραμένει ένα μυστήριο. Θα αξιοποιήσει τη Δύναμη του Grogu για να τον ωθήσει στο Dark Side ή οι σκοποί του είναι διαφορετικοί;

Πιθανή απάντηση: Πιθανότατα ο Gideon χρειάζεται τα Midi-chlorians που βρίσκονται στο αίμα του Grogu για να δημιουργήσει κάτι ή κάποιον (ίσως τον Snoke;). Γι’αυτό άλλωστε δίνει εντολή να ειδοποιήσουν τον γιατρό πως ο δωρητής τους (σε αίμα) έχει βρεθεί.

Θα ξαναδούμε τους Dark Troopers;

Στο επεισόδιο αυτό είδαμε μία ομάδα από Dark Troopers, τους οποίους “αμολάει” ο Moff Gideon για να του φέρουν τον Baby Yoda. Πρόκειται για υψηλής ικανότητας στις μονομαχίες droids, που μπορούν να πετάξουν. Την εμφάνιση τους έκαναν σε video games του σύμπαντος, όπως το Star Wars: Battlefront και Star Wars: Dark Forces.

Πιθανή απάντηση: Είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε τους Dark Troopers και εναπομείναντα δύο επεισόδια για το τέλος της σεζόν. Μια μονομαχία του Mando με τα διαβολικά droids φαντάζει εξαιρετικός τρόπος να φανεί πόσο badass είναι ο πρωταγωνιστής!

Θα ψάξει κάποιος Jedi τον Grogu;

Μια ακόμη ερώτηση που μας γεννήθηκε ήταν τι ακριβώς έκανε ο Grogu στην ιερή πέτρα των Jedi. Είχε δημιουργήσει κάτι σαν ένα πεδίο Δύναμης, που δεν επέτρεπε σε κανέναν να τον αγγίξει και φαινόταν συγκεντρωμένος σε αυτό που έκανε. Μήπως άραγε επικοινώνησε με κάποιον Jedi ή μήπως κάποιος Jedi διαισθάνθηκε την παρουσία του και θα τον αναζητήσει;

Πιθανή απάντηση: Η πιθανότερη απάντηση είναι πως με κάποιο τρόπο κάποιος Jedi θα τον αναζητήσει. Η αναφορά της Ahsoka Tano στον Admiral Thrawn, που είχε αντιμετωπίσει τον μαθητευόμενο Jedi, Ezra Bridger, ίσως να μην είναι τυχαία. Ίσως λοιπόν ο Ezra να είναι ο Jedi που θα τον αναζητήσει, ίσως πάλι να είναι κάποιος άλλος.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ