Τhe Mandalorian Season 2: 8 Ερωτήματα από το φινάλε

από Catherine
0 σχολιο 515 προβολές

Λίγο πριν το τέλος του 2020, η 2η σεζόν της σειράς The Mandalorian ολοκληρώθηκε. Το φινάλε της σεζόν ήταν αναπάντεχο. Δεδομένου ότι η σειρά εντάσσεται στο ευρύτερο Star Wars σύμπαν και έχει ανακοινωθεί η 3η σεζόν, παραμένει άγνωστο το μέλλον των αγαπημένων τηλεοπτικών ηρώων.

Στη παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε- με τυχαία σειρά- 8 Ερωτήματα από το φινάλε της 2ης σεζόν:

spoilers

1. Τι θα γίνει με το Darksaber;

Αφού μάθαμε πως για να κατέχει κανείς το Darksaber, θα πρέπει να έχει κερδίσει σε μονομαχία τον προκάτοχό του, μας γεννιέται το εξής ερώτημα: η Bo-Katan, που τόσο πολύ θέλει το μυθικό αυτό ξίφος, τι θα κάνει, δεδομένου πως αυτό βρίσκεται στην κατοχή του Mando; Θα συσχετιστεί κάπως με τη Κυβέρνηση του Mandalore;

2. Θα ξαναδούμε τους Grogu και Luke;

Ένα μεγάλο ερώτημα για τη συνέχεια είναι, αν θα ξαναδούμε ποτέ τον Grogu και τον Luke. Γίνεται έτσι απλά να εξαφανιστεί από τις ζωές μας το μικρό αυτό πλασματάκι; Mήπως στην επερχόμενη Star Wars ταινία του T. Waititi δούμε το Παιδί και στη 3η σεζόν του Mandalorian λίγο περισσότερο Luke Skywalker εν δράσει;

3. Ποια η χρησιμότητα του Μoff Gideon;

Ο Moff κατάφερε να επιβιώσει από το φινάλε της σεζόν, με τον Mando να του χαρίζει τη ζωή και την Cara να αποτρέπει την αυτοκτονία του. Ποια η χρησιμότητα του λοιπόν για τη συνέχεια της σειράς;

4. O Kylo Ren σκοτώνει τον Grogu;

Τώρα που ο Luke Skywalker πήρε τον Grogu για να τον εκπαιδεύσει στη χρήση της Δύναμης, αυτό σημαίνει ότι βρισκόταν εκεί, όταν ο Ben Solo εντάχθηκε στη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης; Αν ναι, πιθανότατα πέθανε μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές του Luke. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι Jon Favreau και Dave Filoni δημιούργησαν αυτόν τον υπέροχο χαρακτήρα, μόνο και μόνο για να τον πεθάνουν αρκετά χρόνια μετά, ενώ εκπαιδεύονταν παράλληλα με μια “νέα φουρνιά” Jedi. Κάτι πρέπει να συνέβη, που έκανε τον Grogu να βρίσκεται αλλού, όταν ο Ben Solo έγινε Kylo Ren. Μπορεί να περιμένουμε χρόνια για να μάθουμε τι, αλλά η ιστορία αυτού του χαρακτήρα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!

5. Έδωσε ο Din Djarin στο Grogu το τελευταίο κομμάτι του Razor Crest;

Η καταστροφή του σκάφους του Mando, του Razor Crest ήταν μια δυνατή απώλεια. Τα μόνα δύο πράγματα που ο Din Djarin κατάφερε να σώσει από τα συντρίμμια του σκάφους, ήταν το δόρυ Beskar και το κουμπί ελέγχου, που ο Grogu αγαπούσε. Ωστόσο, δεν είδαμε κάτι τέτοιο στο φινάλε, αν και θα ήταν ένα υπέροχο ενθύμιο, αλλά ίσως ο Din ήθελε να δώσει στο Παιδί κάτι για να τον θυμάται.

6. Θα ξαναδούμε τους Dark Troopers;

Είδαμε στο φινάλε τους Dark Troopers του Moff Gideon στο έλεος του Jedi Luke Skywalker. Ο Din Djarin μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να εξολοθρεύσει μόλις έναν από αυτούς, αλλά ο Luke τους ξεπάστρεψε όλους! Ο Gideon ήταν αυτόπτης μάρτυρας των συμβάντων, αλλά αυτοί ήταν όλοι οι Dark Troopers στον Γαλαξία; Δύσκολα να πιστέψουμε πως ο Moff δούλευε μόνος του, καθώς πρέπει να υπήρχαν και άλλα μέλη της Αυτοκρατορίας εκεί έξω που ήθελαν επίσης να αναστήσουν τον Aυτοκράτορά τους. Εάν δεν τους ξαναδούμε, οι Dark Troopers ήταν μια αξιόλογη λεπτομέρειας της σεζόν, αν και θα θέλαμε λίγο περισσότερο.

7. Πού είναι οι άλλοι Mandalorians;

Ο Din Djarin ήταν μέρος μιας ομάδας Μανταλοριανών, και ο Armourer του ανέθεσε να επιστρέψει τον Grogu στους Jedi. Tι θα γίνει με την ανάκτηση του Mandalore; Σε τελική ανάλυση, κατέχει το Darksaber, άρα τώρα ο Din είναι o νόμιμος κυβερνήτης του πλανήτη τους. Πώς θα ένιωθαν όμως, όταν μάθαιναν ότι ο πρωταγωνιστής μας έσπασε τον όρκο του, βγάζοντας το κράνος του;

8. Ποιο είναι το μέλλον του Din;

Όταν συναντήσαμε για πρώτη φορά τον Din Djarin, ήταν κυνηγός επικηρυγμένων, με περιστασιακές εργασίες, Ωστόσο, όλα άλλαξαν γι ‘αυτόν όταν τη μοιραία απόφαση να εμποδίσει το IG-11 να σκοτώσει το Παιδί. Σχηματίστηκε ένας δεσμός, και με την πάροδο του χρόνου, ο Mandalorian έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το Βaby Yoda. Μεταξύ άλλων, έβγαλε το κράνος του – απρόθυμα – κατά τη διάρκεια της σεζόν, και πάλι στο φινάλε, όταν επέλεξε να δείξει το πρόσωπό του στο Grogu κατά τη διάρκεια ενός δακρύβρεχτου αποχαιρετισμού. Σαφώς έρχονται μεγάλες αλλαγές γι ‘αυτόν, τώρα που η αποστολή του εξετελέσθη.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ