Τhe Mandalorian Season 2: Αποκαλύφθηκαν οι τίτλοι των επεισοδίων

από Catherine
0 σχολιο 487 προβολές
spoilers

Το άρθρο ίσως περιέχει spoilers για τη 2η σεζόν της σειράς The Mandalorian!

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν Mandalorian ολοκληρώθηκαν, προτού η πανδημία του COVID-19 πλήξει και το Hollywood. Yπάρχει πιθανότητα επομένως η πρεμιέρα να διατηρηθεί και να δούμε τη συνέχεια της σειράς στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Υπομονή μέχρι να δούμε αν τελικά οι προσδοκίες μας θα πραγματοποιηθούν. Μέχρι στιγμής η νέα πληροφορία είναι ότι η Emre Kaya (η οποία παλαιότερα κυκλοφόρησε έγκυρες πληροφορίες για τη σειρά) κοινοποίησε τους τίτλους των 8 επεισοδίων της 2ης σεζόν!

Οι τίτλοι “The Republic” και “The Loyalist” ακούγονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντες, καθώς ίσως προετοιμάζουν το έδαφος,για τη γνωριμία του Mandalorian με κάποια γνώριμα πρόσωπα της Επανάστασης.

Όσον αφορά το τίτλο “The Sorcerer,” λέτε να δούμε εκεί την Ashoka Tano?

Οι τίτλοι προμηνύουν μεγάλες εκπλήξεις για τη 2η σεζόν του The Mandalorian. Βέβαια είναι αρκετά νωρίς για να δούμε, αν όντως αυτοί είναι οι επίσημοι τίτλοι, αλλά τίποτα δεν προμηνύει και το αντίθετο…

Τι λέτε να δούμε στο 2ο γύρο περιπετειών του Mandalorian, κρίνοντας από τους τίτλους? 

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ