The Walking Dead: Review 11×04-Επιστροφές καταστροφές

από nikos vel
0 σχολιο 452 προβολές

Το 4o επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του The Walking Dead μπορεί να περιέχει μία μεγάλη έκπληξη (η οποία όμως είχε προδοθεί από το ίδιο το AMC μέσα του promotion του επεισοδίου), δεν κατάφερε όμως να ενώσει όλα τα κομμάτια για να δημιουργήσει ένα καλό αποτέλεσμα. Νέοι χαρακτήρες, νέοι villains, ελάχιστη επεξήγηση των κινήτρων τους, κάτι που είναι ενοχλητικό, καθώς η σειρά αντί να κλείσει τις ιστορίες, ανοίγει νέες…

Το σκηνοθετικό κομμάτι βέβαια συνεχίζει να είναι εκπληκτικό, μαζί και η εμφάνιση του Ritchie Coster ως Pope.

Στο πεδίο της μάχης

Το επεισόδιο ξεκινάει στο πεδίο της μάχης, με την αρχική σκηνή που είδαμε και στο 3ο επεισόδιο. Ο Daryl φεύγει από το δάσος μαζί με τον σκύλο του και λίγο πιο μετά καταφέρνει να βάλει κάτι έναν Reaper. Άλλοι τρεις όμως τον περικυκλώνουν και εκείνος φυσικά το βάζει στα πόδια. Το πρωί, ο Daryl κάνει το κόλπο με τα εντόσθια των walkers και λίγο μετά ακούει το γάβγισμα του σκύλου του, με τον οποίο είχε χωριστεί.

Δίπλα στον σκύλο κάθετε μία Reaper, που βγάζει τη μάσκα της και είναι…η Leah! Ο Daryl σαστισμένος της λέει ψέματα πως δεν είχε καμία σχέση με το group της Maggie, όμως αυτό δεν είναι αρκετό και θα ακολουθήσει ανάκριση…

Στο Meridian

Οι Reapers πηγαίνουν τον Daryl στο Meridian, την παλιά κοινότητα της Maggie, την οποία έχουν πλέον οι νέοι villains. Ο Daryl θυμίζει στη Leah πως γύρισε να τη ψάξει αλλά εκείνη έλειπε, ενώ η Leah του λέει πως τώρα είναι με τη νέα της οικογένεια. Στη συνέχεια, ο Daryl θα περάσει από ένα βασανιστήριο με νερό, όμως ποτέ δεν θα προδώσει την ομάδα του και θα λέει ψέματα.

Επόμενη στάση, το κελί. Απέναντι του θα βρει τον φίλο της Maggie, τον Frost, και κάπου εκεί ο Daryl θα παίξει το θέατρο του λέγοντας πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνον και η μόνη τους σχέση ήταν η ανταλλαγή φαγητού. Η Leah επιμένει να προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες αλλά μάταια. Στην επόμενη σκηνή γνωρίζουμε τον Pope, αρχηγό των Reapers, ο οποίος καλεί τους πάντες σε εκδίκηση στην ομάδα της Maggie, με την εντολή του Θεού, για τον χαμό ενός δικού τους Reaper.

Λίγο αργότερα, η Leah μιλάει στον Daryl για το παρελθόν της με την ομάδα. Όλοι τους ήταν μισθοφόροι και ένας από αυτούς ήταν και ο νεκρός, που ήταν σαν αδελφός της Leah. Επειδή ο Daryl την αγαπάει, της λέει μερικές πληροφορίες για την ομάδα του, αλλά της τονίζει πως οι Reapers δεν έχουν καμία ελπίδα αριθμητικά έναντι των δικών μας.

Η Leah προσπαθεί να πείσει τον Pope πως ο Daryl θα τους φανεί χρήσιμος, ειδικά τώρα που έχουν ανάγκη από πολεμιστές, και εκείνος της λέει πως θα το διαπιστώσει ο ίδιος. Λίγο αργότερα, ο Daryl ετοιμάζεται να γνωρίσει τον Pope δίπλα στην Leah, όμως οι Reapers βάζουν φωτιά στο χώρο που βρίσκονται ως ένα test για τον ίδιο τον Daryl.

Οι δυο τους βγαίνουν ζωντανοί και ο περήφανος για τον Daryl Pope, τον καλωσορίζει στην ομάδα! Πιο μετά θα ξεκινήσει μία μεγάλη συζήτηση του Daryl με τον Pope σχετικά με τη θρησκεία (ο Daryl φυσικά δεν πιστεύει), για τις περιπέτειες των μισθοφόρων Reapers στο Αφγανιστάν και για το πως ένα θαύμα τους έκανε να πιστέψουν στο Θεό. Ο Pope πιστεύει πως ο Daryl είναι ο εκλεκτός του Θεού και γι’ αυτό θα τον διατηρήσει στην ομάδα.

Στη συνέχεια ο Pope θα συστήσει τον Daryl στην ομάδα, την ώρα που όλοι τους τρώνε. Εκεί θα κάνει μία ερώτηση σε ένα Reaper, του οποίου ο αδερφός πέθανε, και αυτή είναι που ήταν εκείνος όταν ο εχθρός σκότωνε τον αδερφό του. Η απάντηση που παίρνει δεν τον ικανοποιεί και σε μία αλά Negan κίνηση, σκοτώνει τον Reaper ρίχνοντας τον στη πυρά!

Ο δικός σας βαθμός
[Ψήφοι: 0 Μέσος όρος: 0]
Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα