The Walking Dead Review Season 10 Επεισόδιο 02

από Chris
163 προβολές

We Are the End of the World

Μετά από μια καλή πρεμιέρα, το 2ο επεισόδιο μας έβαλε στα ενδότερα των Whisperers και μας έδειξε πως ουσιαστικά αυτοί δημιουργήθηκαν. Πρόκειται για ένα αρκετά καλό επεισόδιο, δίχως πολύ δράση αλλά με καταπληκτική ερμηνεία από την Σαμάνθα Μόρτον (Άλφα)! Πάμε να το αναλύσουμε.

Το ξεκίνημα των Whisperers

Το επεισόδιο ξεκινάει 7 χρόνια πριν, όταν η Άλφα με την κόρη της έχουν γίνει ένα με το κοπάδι των walkers που καταβροχδίζει μια γυναίκα. Η μικρή Λύντια όμως φυσικά και τρομάζει και αναγκάζει την μαμά της να τους βρει καταφύγιο και να την κατσαδιάσει. Εκεί βρίσκουν ένα μυστήριο άντρα με καλυμμένο το πρόσωπο του!
Ο άντρας αυτός είναι φυσικά ο Μπέτα αλλά αυτό το μαθαίνουμε αργότερα. Μέχρι τότε εκείνος τους αφήνει να μείνουν στο καταφύγιο του για εκείνη μόνο τη νύχτα. Κατά τη διάρκεια αυτής της νύχτας, η Άλφα στην προσπάθεια της να “σκληρύνει” την Λύντια την αναγκάζει να ακούσει τον θόρυβο των walkers γιατί, όπως λέει στη συνέχεια στον Μπέτα, πρέπει να γίνουν ένα με τους νεκρούς!

Η Λύντια αποφασίζει πως πρέπει να γίνει σαν την μαμά της και έτσι όταν της προσφέρει το λούτρινο κουνελάκι για τον ύπνο εκείνη δεν το δέχεται, κάνοντας την περήφανη. Εκείνη όμως την προειδοποιεί πως αν δεν γίνει σκληρή θα την παρατήσει και απαιτεί να μην την αποκαλεί μαμά! Λίγο αργότερα, στο κτίριο μπαίνουν walkers, τους οποίους εξαφανίζει η Άλφα με την βοήθεια του Μπέτα. Σιγά- σιγά ανακαλύπτουν πως έχουν αρκετά κοινά, όπως τον να μην εμπιστεύονται κανέναν! Η Άλφα τον ονομάζει Μπέτα, από το Βήτα του αλφαβήτου μας, και του κάνει επίδειξη αφαίρεσης εντοσθίων από walkers, θέτοντας του ένας δίλημμα: θέλει να είναι με τους γενναίους που βαδίζουν με τους walkers ή με τους υπόλοιπους; Αυτό το δίλημμα τον εκνευρίζει και εκείνος της δίνει χρόνο να φύγει μέχρι το ξημέρωμα!


Η Λύντια που ακολουθεί την συμβουλή της μαμάς της, αλείβεται με τα εντόσθια των walkers και γυρνάει μέσα στο κτίριο επαναλαμβάνοντας τη φράση “είμαστε όλοι τέρατα τώρα” ενώ η Άλφα την ψάχνει, καθώς ακόμα και εκείνη έχει συναισθήματα. Η Άλφα άθελα της μπαίνει στο δωμάτιο του Μπέτα και αντικρίζει μια φωτογραφία με τον ίδιο και ένα φίλο του αλλά με σβησμένα τα πρόσωπα. Όπως ανακαλύπτουμε αμέσως μετά, αυτός ο φίλος του ήταν πλέον walker και ο Μπέτα τον κρατούσε στο δωμάτιο του. Η Άλφα όμως τον εκτελεί! Με την παρέμβαση της Λύντια, ο Μπέτα πείθεται πως η Άλφα ήθελε να τον σώσει και συμφωνεί με την μέλλουσα αρχηγό των Whisperers πως και οι δυο τους είναι το τέλος του κόσμου. Και μετά από όλα αυτά, ο Μπέτα κρατάει το δέρμα του προσώπου του φίλου του και το κοντομάνικο του για τον ίδιο και γίνεται και επίσημα το δεξί χέρι της Άλφα!

Αδελφική “αγάπη”

Επιστροφή στο παρόν, με τον Μπέτα να ξυρίζει το κεφάλι της Άλφα και τους δυο τους να συζητάνε για το ότι χρειάζεται να βρεθούν νέα κοπάδια walkers και πως οι ήρωες μας συνεχίζουν να του φοβούνται.
Ο Μπέτα μαζί με μια μικρή μερίδα Whisperers και με δύο αδελφές ξεκινάνε την αναζήτηση νέων walkers. Η μια από τις αδελφές είναι νέος χαρακτήρας ενώ η άλλη είναι αυτή που αναγκάστηκε να θυσιάσει το μωρό της έξω από το Hilltop. Εκείνη, προφανώς επηρεασμένη, δείχνει να μην είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στον σκοπό της αποστολής και τα ακούει για τα καλά από την αδελφή της!

Οι Whisperers οδηγούν τους νέους Φύλακες τους, όπως αποκαλούν τους walkers, στα λιβάδια αλλά η προαναφερθείσα Whisperer θέτει σε κίνδυνο την αποστολή καθώς της έρχονται στιγμές από την εγκατάλειψη του παιδιού της! Ο Μπέτα φτιάχνει την κατάσταση σκοτώνοντας δύο walkers και επιστρέφουν όλοι μαζί στον καταυλισμό.

Η συνέχεια στους The Walking Dead Greek Fanatics

0 σχολιο
0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα