The Walking Dead Review Season 10 Επεισόδιο 04

από Chris
77 προβολές

Silence the Whisperers

Η επιστροφή του Michael Cudlitz (ο αγαπημένος μας Abraham) στην σκηνοθετική καρέκλα της σειράς, μετά το πέρασμα του από το 7ο επεισόδιο της περασμένης σεζόν, συνδυάστηκε με ένα μέτριο επεισόδιο. Σ’αυτό ο Ezekiel προσπαθεί να νικήσει τους προσωπικούς τους δαίμονες, η Lydia αντιμετωπίζεται με αδικία από τους υπόλοιπους, ο Negan στη προσπάθεια του να κάνει το σωστό μπλέκει σε μπελάδες ενώ οι κάτοικοι του Hilltop προστατεύουν την κοινότητα τους από την εισβολή των walkers!

Πριν τους τίτλους αρχής

Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Daryl να γευματίζει με την Michonne και τα παιδιά της, δίχως όμως την Carol που είναι κλεισμένη στο δωμάτιο της, τον Siddiq να ταράζεται βλέποντας από μακριά την Rosita και τον Gabriel να κάνουν βόλτα το μωρό του, την Magna και την Yumiko σε προσωπικές στιγμές και τον Ezekiel, την ώρα που περνάει τα δικά του θέματα, να βλέπει ένα δέντρο να πέφτει και να καταστρέφει μέρος του τείχους του Hilltop!

Αναστάτωση στο Hilltop

Η διάσωση των τραυματιών από το δέντρο που έπεσε πάνω στο σπιτάκι στο Hilltop ξεκινάει! Οι φωνές που λένε πως όλο αυτό είναι έργο Whisperers πληθαίνουν, την ώρα που ο Ezekiel μοιάζει να τα έχει χαμένα. Λίγο πιο πέρα από το πεσμένο δέντρο, μια λαμαρίνα φαίνεται πως δεν θα αντέξει για πολύ το βάρος των walkers!

Η εξυπνάδα της Judith και τα προβλήματα του Ezekiel

Στο δρόμο προς το Hilltop η Judith προσφέρει στη Michonne τη ματιά της σχετικά με τους Whisperers: φέρνοντας το παράδειγμα του R.J., που ο ευκολότερος τρόπος για να κοιμηθεί είναι να κουραστεί να τρέχει, έτσι ίσως και οι Whisperers θέλουν να κάνουν τις κοινότητες μας να κουραστούν! Η σκέψη της δεν φαίνεται να είναι μακριά από την πραγματικότητα.
Λίγα μέτρα μπροστά τους, ο Ezekiel κάνει βόλτα με το άλογο του και κινεί την περιέργεια της Michonne! Αν η Michonne δεν είχε κατευθυνθεί στην προβλήτα που καθόταν ο Ezekiel, πιθανότατα εκείνος θα ήταν νεκρός. Ο Ezekiel βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση έχοντας χάσει το Βασίλειο του, την Σίβα, τον Χένρυ, όπως και την Κάρολ, και κάνει αυτοκτονικές σκέψεις. Η Michonne τον προστατεύει ως ασπίδα από τα προβλήματα του λέγοντας του όμως πως έχει βρεθεί και εκείνη σ’αυτήν την ψυχολογική κατάσταση όταν έχασε τον Rick. Τουλάχιστον ο Ezekiel απέσπασε ένα φιλί από την Michonne. Δεν το λες και λίγο!

Επιχείρηση ανασύνταξη

Με την λαμαρίνα του τείχους να μην αντέχει για πολύ ακόμα, η Magna, ο Luke και η υπόλοιπη ομάδα βγαίνουν έξω για να αντιμετωπίσουν τους walkers, αλλά όταν τους βλέπουν να πληθαίνουν, εκείνοι ορθά επιλέγουν να επιστρέψουν πίσω. Η λαμαρίνα φυσικά πέφτει σε λίγα δευτερόλεπτα αλλά η Michonne, ο Ezekiel και οι υπόλοιποι φτάνουν την κατάλληλη στιγμή και τους ξεπαστρεύουν με την πολύτιμη βοήθεια της Michonne 2.0, Judith!

Λίγο αργότερα, Michonne και Daryl επικοινωνούν μέσω ραδίου, με τον τελευταίο να της μεταφέρει τα γεγονότα που συνέβησαν στην Alexandria. Η Michonne του επισημαίνει πως ο λόγος που η Alpha δεν τους σκότωσε μετά την απόπειρα της Carol να την πυροβολήσει είναι πως θέλει από την Alexandria να προστατεύει την Lydia και όσο εκείνη βρίσκεται εκεί δεν θα υπάρχει πρόβλημα!

Η συνέχεια στους The Walking Dead Greek Fanatics

0 σχολιο
0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα