The Walking Dead Review Season 10 Επεισόδιο 07

από Chris
75 προβολές

Open Your Eyes

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτή η λέξη σου έρχεται στο μυαλό (ή στο δικό μου τουλάχιστον) μετά του τέλος του προτελευταίου επεισοδίου του πρώτου μισού της σεζόν! Πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα με στενάχωρη κατάληξη, που μας προετοιμάζει για το mid-season finale. Από που να το αρχίσεις και από που να τελειώσεις. Ο Siddiq, που ταλαιπωρείται από τις αναμνήσεις των θανάτων των φίλων του, στραγγαλίζεται από τον Dante, ο οποίος είναι Whisperer! Ο έτερος Whisperer, που είναι όμηρος της Carol, είναι πιστός στην Alpha και δεν την προδίδει, η Lydia νιώθει εξαπατημένη από την Carol και φεύγει μακριά ενώ η Gamma μπαίνει στον πειρασμό της σκέψης μιας διαφορετικής ζωής! Και όλα αυτά χωρίς να δούμε χαρακτήρες όπως η Michonne, ο Negan και ο Ezekiel.

Ο -πιστός στην Alpha- όμηρος

Ο Whisperer παίρνει τη θέση της Lydia στο κελί και εκείνη λέει στην Carol πως είναι από τους φύλακες της ορδής των walkers. Ο Gabriel εκνευρίζεται με την επιλογή της Carol να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο αλλά ο Daryl την στηρίζει λέγοντας πως η ορδή έπρεπε να βρεθεί.
Η Carol ευχαριστεί τον Daryl που την υπερασπίστηκε και εκείνος στη συνέχεια περνάει λίγο χρόνο χαλάρωσης με το σκύλο του. Η Lydia πληροφορεί την Carol πως ο όμηρος είναι πιστός στην Alpha και εύχεται, όπως και η Carol, να είχε φύγει μακριά μαζί με τον Henry! Εκείνη συνεχίζει αναφέροντας της πως η Alpha χειραγωγεί τους Whisperers και τους κάνει να θεωρούν πως αυτό που κάνουν είναι καλό αλλά ίσως αν έβλεπαν πως είναι η ζωή στην Alexandria να άλλαζαν άποψη!

Ο Dante και ο Siddiq φροντίζουν τις πληγές του φυλακισμένου αλλά εκείνος θυμάται τον Siddiq, κάτι που αναστατώνει τον τελευταίο και τον κάνει να θυμηθεί στη στιγμή του αποκεφαλισμού του DJ από την Alpha!
Η Carol φέρνει στον Whisperer ένα δίσκο γεμάτο μαρμελάδες και άλλα καλούδια ώστε να τους δώσει πληροφορίες. Εκείνος φαίνεται πως απολαμβάνει το γεύμα του αλλά υποδύεται και το φτύνει στο πρόσωπο της Carol! Φυσικά δέχεται τα βασανιστήρια και τις επιθέσεις της Carol, χωρίς όμως να βάζει μυαλό. Τους λέει πως δεν έχουν να μάχονται για κάτι και πως είναι έτοιμος να θυσιαστεί για την Alpha, όπως ακριβώς θυσιάστηκε και η Lydia! Ή έτσι νομίζει.

Η Carol τρέχει να φέρει την Lydia στον Whisperer αλλά ο Daryl δεν θέλει να την αναστατώσει και τελικά συμφωνούν να αποφασίσει η ίδια. Ο Whisperer όμως τρέμει από τον πόνο και λίγο αργότερα πεθαίνει, χωρίς να προλάβει να δει την Lydia. Υπεύθυνος είναι ο Dante, που αντί να του δώσει αγριαψιθιά του έδωσε κώνειο, το οποίο όμως το βρήκε στην τσάντα του Siddiq!

Οι πειρασμοί της Gamma και η απογοήτευση της Lydia

Η Gamma και o Aaron συναντιούνται στο σύνορο και εκείνη φαίνεται να εντυπωσιάζεται με την ποσότητα ψωμιού που παρασκευάζεται στην Alexandria και της κεντρίζει το ενδιαφέρον η ζωγραφιά της κόρης του Aaron. Θεωρεί όμως πως τα παιδιά σε κάνουν αδύναμο και του λέει ψέμματα πως είναι μοναχοπαίδι!

Ο Aaron της διηγείται πως λάτρευε να κάνει ποδήλατο στη παιδική ηλικία, όπως και η Gamma και αναφέρεται στον αδερφό του, που αγαπούσε τα αυτοκίνητα και τους ανθρώπους. Προτείνει στην Gamma να σταματήσουν να ανταλλάζουν πληροφορίες για τις ομάδες τους, μιας και δεν υπάρχει κάποιο νόημα.

Παράλληλα, η Carol παίρνει μαζί της την Lydia ρωτώντας την αν θέλει να βοηθήσει. Η απάντηση της είναι καταφατική!

Την συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε στους The Walking Dead Greek Fanatics

0 σχολιο
0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα