The Witcher: 10 λεπτομέρειες για το σώμα του Geralt

από Catherine
0 σχολιο 1,158 προβολές

Υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που αποδίδονται στον Geralt της Rivia, τον όμορφο πρωταγωνιστή του The Witcher του Netflix. Εκτός του ότι τον υποδύεται ο Henry Cavill, γνωστός για τη φυσική του κατάσταση του και το γοητευτικό πρόσωπό του, φέρει επίσης λευκά μακριά μαλλιά και διαπεραστικό βλέμμα, όπως ο ήρωας στη δημοφιλή σειρά video games της εταιρείας CD Projekt Red. Ο φημισμένος δολοφόνος τεράτων βασίστηκε σε μια σειρά από πολωνικά μυθιστορήματα φαντασίας και τα τελευταία χρόνια αργά αλλά σταθερά και το σώμα του υφίσταται αλλαγές.

Το κοινό έμαθε περισσότερα για τον Λευκό Λύκο κατά τη διάρκεια της σειράς των οκτώ επεισοδίων. Π.χ όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Μπορούμε να πούμε ότι δεν οφείλονται όλα μόνο στη δερμάτινη στολή του, αλλά τι γίνεται με όλα αυτά τα μεγάλα σημάδια; Είναι τα μαλλιά του φυσικά λευκά ή είναι πραγματικά μεγάλος σε ηλικία; Εδώ είναι 10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το σώμα του Geralt.

10.Ο Henry Cavill αφυδατώθηκε

Ο Henry Cavill συνειδητά διατηρούσε ένα αξιόλογο γυμνασμένο σώμα από τότε που εμφανίστηκε ως Superman στο Man of Steel. Δούλεψε προς όφελός του, όταν έπρεπε να υποδυθεί τον Geralt της Rivia, αλλά η απόκτηση του πολυπόθητου ρόλου δεν σήμαινε ότι η ρουτίνα της προπόνησής του έμεινε ανεπηρέαστη.

Κατά τα γυρίσματα της 1ης σεζόν στη Βουδαπέστη, ενέταξε προπονήσεις όποτε μπορούσε, ημέρα ή νύχτα. Ενώ δεν έπρεπε απαραίτητα να χρησιμοποιήσει μεγάλα βάρη, έπρεπε να γυμναστεί μετά από μια συχνά εξαντλητική ημέρα 12ωρων γυρισμάτων. Έχει αναφέρει επίσης ότι για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην εμφάνιση του Geralt στη σκηνή της μπανιέρας με τη Yennefer, αφυδατώθηκε έτσι ώστε να αναδεικνύονται οι μύες του.

9. Το κορμί του στα βιβλία διαφέρει από αυτό στα video games

Εάν έχετε διαβάσει τη σειρά μυθιστορημάτων The Witcher, θα γνωρίζετε ότι το σώμα του Geralt μοιάζει με αυτό ενός κολυμβητή και όχι με bodybuilder. Δεν απεικονίστηκε ως “ντουλάπα”. Όμως το σώμα του ήταν εκπληκτικά αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση τεράτων, εξαιτίας της λεπτής μυϊκής μάζας του και επιδεξιότητας του.

Ακόμα και στα δύο πρώτα βιντεοπαιχνίδια, έχει ένα λεπτό αλλά σφιχτό σώμα με πλατείς ώμους και φαίνεται ότι είναι ελάχιστα ψηλότερος από την Triss. Στο The Witcher 3: Wild Hunt, το κορμί του αυξήθηκε. Υποτίθεται ότι ζυγίζει περίπου 100 κιλά, όπως ο Henry Cavill στη σειρά Netflix, έχοντας ένα πιο συμβατικά “όμορφο” πρόσωπο.

8.Είναι αθάνατος

Οι γητευτές είναι, από τη φύση τους, αθάνατοι. Κανένας τους δεν πέθανε από φυσικά αίτια.Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν ουσιαστικά να ζήσουν “για πάντα” ,υπό τον όρο ότι θα φροντίζουν τον εαυτό τους και δεν θα σκοτωθούν από κάποιο τέρας. Αναπόφευκτα, έτσι πεθαίνουν οι περισσότεροι γητευτές.

Στα βιβλία και τα παιχνίδια, ο Geralt δεν θεωρείται μεγάλος με βάση τα δεδομένα των γητευτών. Παρόλο που είναι σχεδόν 100 ετών, είναι στην ακμή του του. Ο μέντοράς του, Vesemir, λέγεται ότι είναι γηραιότερος από της πατρίδα των γητευτών Kaer Morhen, δηλαδή αιώνες μακριά. Και οι δύο σίγουρα δεν «συμπεριφέρονται όπως οι συνομήλικοί τους».

7. Έχει μεταλλαγμένα γονίδια

Ο Geralt μπορεί να ξεκίνησε τη ζωή του ως ένα τυπικό αγόρι, αλλά οι witcher δοκιμασίες, επέφεραν μεταλλαξιογόνους παράγοντες. Τα “μεταλλαγμένα γονίδια” του εξασφαλίζουν ότι το σώμα του θα διατηρήσει την μορφή του του για δεκαετίες, πάντα στην μυική ακμή του.

Όπως οι ισχυρότεροι θηρευτές της Ηπείρου, το σώμα του Geralt βρίσκεται σε συνεχή κατάσταση επιβίωσης. Οι δυσκολίες αυτού του τρόπου ζωής και η αμειβόμενη αντιμετώπιση τεράτων κρατούν το σώμα του σε μια υπερτροφική κατάσταση. Η μόνη φυσική ένδειξη φθοράς είναι στο δέρμα του, δηλαδή ρυτίδες προσώπου και ουλές- σημάδια.

6. Υπερέχει έναντι άλλων Witchers

Οι γητευτές είναι εξαιρετικοί πολεμιστές εκ φύσεως, ικανοί να αντέχουν αλλά και να προκαλούν μεγάλες βλάβες κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης. Ωστόσο, ακόμη και με τις απίστευτες αναζωογονητικές ικανότητές τους, τα απίστευτα αντανακλαστικά και τη μεγάλη δύναμή τους, δεν είναι όπως ο Geralt της Rivia.

Ως νεαρό αγόρι, υποβλήθηκε στο Trial of the Grasses, μια εξαιρετικά οδυνηρή σειρά δοκιμασιών, που εισήγαγαν μεταλλαξιογόνα στο σώμα του. Το τελετουργικό άλλαξε τη φυσιολογική σύνθεση του σώματός του σε μοριακό επίπεδο και αναδιαμορφώθηκε. Λόγω της ισχυρής ανοχής του στους μεταλλαξιογόνους παράγοντες, συγκριτικά με συνομηλίκους του, έλαβε περισσότερους,έτσι έγινε πιο δυνατός.

5. Είναι εύρωστος

Ένα από τα πολλά οφέλη του μεταλλαξιογόνου witcher είναι ότι ο Geralt δεν μπορεί ποτέ να ασθενήσει. Δηλαδή, κάθε είδους μόλυνση ή λοίμωξη δεν μπορεί να επηρεάσει τον οργανισμό του. Οι θεραπευτικές ικανότητές του είναι απίστευτα γρήγορες, γι ‘αυτό μπορεί να επιβιώσει ακόμα και από τα δαγκώματα δηλητηριωδών τεράτων.

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί να αποδυναμωθεί είναι με μαγική επίθεση, όπως όταν μαγεύτηκε από τη Yennefer και επιτέθηκε σε μια μικρή εχθρική πόλη. Όταν είναι μαγεμένος, ο Geralt μπορεί να βλάψει ακούσια τον εαυτό του, αλλά συνήθως απορροφά ένα μαγικό φίλτρο (μεσαιωνικά στεροειδή?) για να θεραπευτεί.

4. Δεν έχει χρωστικές ουσίες

Μια από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες του σώματος του Geralt – και των μαλλιών του – είναι ότι είναι τόσο ανοιχτόχρωμα. Αλλά δεν είναι απλώς λευκός – δεν έχει καν χρωστική ουσία! Για να γίνει witcher, υποβλήθηκε σε αυστηρές δοκιμασίες. Η πιο δύσκολη ήταν το Trial of the Grasses. Το σώμα του σε γενετικό επίπεδο διασπάστηκε και οι μεταλλαξιογόνοι αναδιαμόρφωσαν το σώμα του, δίνοντάς του ισχυρές ικανότητες αναγέννησης.

Ενώ απέκτησε σούπερ δύναμη και ταχύτητα, έχασε το χρώμα στο δέρμα του και στα μαλλιά του. Αυτό του έδωσε το ψευδώνυμο “Λευκός Λύκος”, παρόλο που όλοι οι witchers φορούν το κεφάλι του λύκου σε ένα κρεμαστό κόσμημα γύρω από τους λαιμούς τους, υποδηλώνοντας την υπακοή τους στη Σχολή του Λύκου.

3. Tα σημάδια του έχουν κάποιο νόημα.

Όπως βλέπουμε στη σειρά του Netflix, στη σκηνή με τη μπανιέρα, το σώμα του Geralt είναι καλυμμένο με ουλές- σημάδια. Αξιοσημείωτες είναι αυτές στην αριστερή πλευρά του λαιμού, στον δεξιό βραχίονα, κατά μήκος του στήθους του, στην κοιλιά του και κατά μήκος της πλάτης του. Κάθε μία είναι”αναμνηστικό” για τη “συλλογή” του, που αποκτήθηκε από τα τέρατα που υποσχέθηκε να σκοτώσει έναντι χρημάτων ή λόγω ανθρώπινων βασανιστηρίων.

Το δάγκωμα στο λαιμό του προήλθε από μία Striga, το τραύμα στο στήθος από ένα δίκρανο κατά τη διάρκεια μια διαμαρτυρίας που περιλάμβανε μια ομάδα νάνων, και τα σημάδια στους κοιλιακούς/μηρούς προήλθαν από μια μάχη με burrowing nekkers. Οι περιπέτειές του δείχνουν πως το σώμα του πάντα θα έχει τέτοια “ενθύμια”.

2. Έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τη Ciri.

Όταν ο Geralt έσωσε τη ζωή του Duny στη δίκη της Cintra, αναγκάστηκε από το Πεπρωμένο να αποφασίσει το αντίτιμο για τον ηρωισμό του. Σε αντάλλαγμα για τη ζωή του ιππότη που έσωσε, ο Geralt ανταμείφθηκε από το νόμο της έκπληξης με τη Ciri. Ο Geralt δεν είχε μέχρι τότε κανένα πατρικό ένστικτο και το κορίτσι ήρθε στην ζωή του ως θετή κόρη.

Η Ciri και ο Geralt μοιράζονται πολλά φυσικά χαρακτηριστικά, όπως το χλωμό δέρμα και τα λευκά μαλλιά (αν και τα δικά της είναι πιο ξανθά). Στην ιστορία, η Ciri γίνεται τελικά μία witcher και παίρνει μεταλλαξιογόνα κατά τη διάρκεια της Trial of the Grasses, στην ίδια τελετουργία που μεταμόρφωσε το χρώμα μαλλιών και ματιών του Geralt. Ακόμη, αποκτά παρόμοιες ουλές στο πρόσωπό της.

1.Μπορεί να εκτελεί ξόρκια & μάγια

Όταν ο Geralt εξαπολύει ένα κύμα ενέργειας, δημιουργεί ένα προστατευτικό πεδίο ή ρίχνει μια πύρηνη σφαίρα, αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στις μαγικές ικανότητες του. Δημιουργεί με τα χέρια του “Σύμβολα”, χειρονομίες που του επιτρέπουν να εκτελέσει στοιχειώδη κόλπα και επιθέσεις, που για τους ανθρώπους φαίνονται σαν μαγεία.

Στην πραγματικότητα, ήταν η ακραία εστίαση και η συγκέντρωση που απέκτησε στο Trial of the Grasses του επιτρέπουν να εκτελεί τα Σύμβολα. Οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να κάνουν το ίδιο, εκτός και αν υποστούν τις ίδιες δοκιμασίες witcher που υπέστη ο ίδιος. Εξαιτίας τέτοιων χαρακτηριστικών, ο Geralt δεν θεωρείται άνθρωπος .

Ποιο χαρακτηριστικό στο σώμα του Geralt σας έκανε εντύπωση?

Πηγή

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα