The Witcher: Πληροφορίες για τα τέρατα της 2ης σεζόν

από Chris
0 σχολιο 1,273 προβολές

Περισσότεροι Witchers=περισσότερα τέρατα κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει για την 2η σεζόν του Witcher που μας έδωσε μερικά αξιομνημόνευτα τέρατα στην 2η σεζόν του για την οποία σας μιλήσαμε ΕΔΩ.

Όπως και με την 1η σεζόν έτσι και για την 2η θα σας μιλήσουμε για τα τέρατα που παρουσίασε η σειρά με κάποιες γενικές πληροφορίες. Πάμε λοιπόν να δούμε τα τέρατα που είδαμε στην 2η σεζόν και μην ξεχάσετε να μας πείτε ποιο ξεχωρίσατε.

Nivellen

Η σεζόν γρήγορα ξεκινά να εισάγει τα νέα τέρατα στην σειρά με μια πολύ όμορφη ιστορία παρουσιάζοντας μας την σύντομη ιστορία του Nivellen και της Verrena. Η ανιμαλιστικη εμφάνιση του Nivellen ευθύνεται σε μια κατάρα. Στην σειρά πρόκειται για έναν παλιό φίλο του Geralt και αυτό είναι μια αλλαγή από τα βιβλία αλλά παραμένει ενδιαφέρον σαν παρουσία από την στιγμή που εμφανίζεται. Το χαρακτήρα μάλιστα έφερε στην ζωή ο αγαπημένος Kristofer Hivju του Game of Thrones.

Bruxa

Η Verrena πρωτοεμφανίζεται στην σειρά ως άνθρωπος, βέβαια αμέσως καταλαβαίνουμε πως κάτι άλλο παίζει. Αποκαλύπτεται πως η Vereena είναι μια Bruxa ένα πλάσμα σαν βαμπίρ καθώς μπορεί να μεταμορφωθεί σε τεράστια νυχτερίδα και να βγάλει μια πολύ διαπεραστική κραυγή.

Leshen (Eskel)

Οι αναγνώστες του βιβλίου σίγουρα θα πιάστηκαν απροετοίμαστοι με αυτήν την ιστορία καθώς ένα Leshen μόλυνε τον Eskel κάνοντας τον Leshy και τον ίδιο. Και ενώ είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός Leshen είχε διατηρήσει και τις ικανότητες του ως Witcher.

Leshen

Ο Geralt και η Ciri βρίσκουν το Leshen που μεταμόρφωσε τον Eskel και το καταλαβαίνουμε αυτό από το κομμένο χέρι που έχει. Το συγκεκριμένο τέρας διαφέρει από τα Leshy που είχαμε δει στα παιχνίδια ωστόσο παραμένει ισχυρό και δεμένο με το δάσος. Η Showrunner της σειράς Lauren S. Hissrich είχε αναφέρει πως αυτό είναι ένα σπάνιο Leshy, ίσως δούμε τα πιο “παραδοσιακά” στην 3η σεζόν.

Myriapod

Λίγη ώρα χρειάζεται για να συναντήσουμε το επόμενο τέρας μας με τον Geralt να βρίσκει το Myriapod. Έχει 8 αγκαθωτά πόδια, κέρατα στο καφαλι του και ισχυρά δόντια. Παρά το μέγεθός του το Myriapod είναι ευέλικτο και γρήγορο.

Zeugl

Στους υπονόμους συναντάμε το επόμενο μας τέρας με την Yennefer και τον Cahir να έρχονται αντιμέτωποι μαζί του. Βλέπουμε τα πλοκάμια του να ξεπροβάλουν έξω από το νερό καθώς αρπάζει την λεία του. Το παιχνίδι έχει παρουσιάσει το πώς μοιάζει αυτό το πλάσμα και είναι αποκρουστικό. Έχουν τεράστιο στόμα και αιχμηρά δόντια που χρησιμεύουν στο να κατασπαράζουν τα θηράματα τους κάτω από το νερό. Όπως έγινε και στην σειρά.

Chernobog

Ο Geralt και η Ciri ήρθαν αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο τους τέρας καθώς η σειρά παρουσίασε το Chernobog. Το Chernobog είναι μια μίξη ανθρώπου και δράκου. Έχουν τεράστια φτερά και μυτερά νύχια και μπορούν εύκολα να σε ρίξουν κάτω μόνο με τον αέρα που παράγει το φτερούγισμα τους.

Basilisk

Αν ένας ραπτορας, ένα πτηνό και ένας δράκος είχαν παιδί, έτσι θα έμοιαζε. Οι Βασιλίσκοι που είδαμε στο φινάλε της σεζόν αντλούν έμπνευση από τα βιβλία και τα παιχνίδια. Εξαιρετικά θανατηφόρα μοιάζουν με δράκους έχουν ισχυρά νύχια που διαπερνούν τα πάντα. Το τεράστιο μέγεθός τους και η ταχύτητα τους τα κάνουν απλησίαστα οπότε βγάζει απόλυτο νόημα που έγινε τέτοια μάχη στο φινάλε της σεζόν όταν τρία τέτοια πλάσματα εμφανίστηκαν.

Την άποψη μας για την 2η σεζόν του ‘The Witcher’ θα βρείτε ΕΔΩ.

Πληροφορίες για τα τέρατα της 1ης σεζόν θα βρείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ