The Witcher: Πληροφορίες για τη 2η season

από Catherine
2439 προβολές

Bρισιές, Μάχες και Σεξ :Είναι αυτά τα 3 αναπόσπαστα στοιχεία σε μια σειρά φαντασίας στην -μετά GoT -περίοδο που διανύουμε? Ίσως όχι, αλλά το THE WITCHER τα έχει σε αφθονία.

Το Netflix κυκλοφόρησε τη πρώτη σεζόν λίγο πριν το τέλος της χρονιάς (20 Δεκεμβρίου) με τον Henry Cavill στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά κέρδισε το κοινό και αποδείχθηκε η πιο δημοφιλή σειρά της πλατφόρμας. Η σειρά βασίστηκε στα βιβλία του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski , τα οποία είχαν ήδη γίνει game. Το Witcher ακολουθεί τις περιπέτειες του Geralt της Rivia (Cavill), ενός μοναχικού κυνηγού τεράτων, που εναλλάσσεται από τον ένα περιπετειώδη κίνδυνο στον άλλο. Επίσης στο cast περιλαμβάνονται οι Freya Allan και Anya Chalotra, οι οποίες υποδύονται μια πριγκίπισσα με ακούσιες μαγικές δυνάμεις (Ciri) και μια ισχυρή μάγισσα (Yennefer) αντίστοιχα. Ουσιαστικά, είναι στη λογική του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αλλά με όλες τις “ακατάλληλες” σκηνές από το Game Of Thrones.

Αν σας άρεσε η 1η σεζόν, τότε λογικό να περιμένετε και τη συνέχεια της σειράς. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τη 2η season The Witcher

The Witcher season 2: Πότε επιστρέφει η σειρά?

Ασυνήθιστα για το Netflix, η 2η season εγκρίθηκε προτού καν προβληθεί η πρώτη!

“Eίμαι ενθουσιασμένη που προτού οι fans δουν τη πρώτη σεζόν, μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι θα επιστρέψουμε στο Continent ξανά για να δούμε τις περιπέτειες των Geralt, Yennefer and Ciri,”
δήλωσε η δημιουργός της σειράς Lauren Schmidt Hissrich το περασμένο Νοέμβριο. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί καμία επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για το νέο κύκλο, που σημαίνει ότι θα περιμένουμε κάποιο διάστημα για τη συνέχεια των περιπετειών.

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της 2ης season?

Tα γυρίσματα σύμφωνα με δημοσιεύσεις, θα ξεκινήσουν το Φεβρουάριο στο Λονδίνο. Αυτό σημαίνει ότι η 2η season αναμένεται κάπου στο πρώτο μισό του 2021.Προφανώς, δεδομένων των γυρισμάτων σε πολλές τοποθεσίες, των εφέ και της οικονομικής διαχείρισης που απαιτεί ένα τόσο μεγάλο budget, η ημερομηνία είναι μετέωρη – οπότε συγκρατείστε τη χαρά σας!

ΝΕΟ: Πού θα γυριστεί η 2η season?

Σύμφωνα με πηγές,φαίνεται ότι εκτός από τη Σκωτία και την Αγγλία, η νέα σεζόν θα γυριστεί επίσης στην Τσεχία και τη Σλοβακία. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε τίποτα για το τι θα μπορούσε να γυριστεί στην Τσεχία, γνωρίζουμε ότι η πρώτη σεζόν είχε κάποια γυρίσματα στη Σλοβακία. Τα δίδυμα φρούρια του Komarom και του Komarno στα σύνορα Ουγγαρίας-Σλοβακίας χρησιμοποιήθηκαν και τα δύο για διάφορες λήψεις στη Cintra. Άρα είναι πιθανό η σειρά να ξαναεπισκεφτεί τη Cintra και κάποιες πιθανές νέες σλοβακικές τοποθεσίες. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ακριβείς ημερομηνίες και τις τοποθεσίες, αλλά και η Τσεχία και η Σλοβακία προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία γραφικών τοποθεσιών. Η ωραία ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα που προσφέρουν θα είναι ιδανική ως σκηνικό του The Witcher.

Cast: Ποιους θα δούμε στη 2η season

Καμία επίσημη ανακοίνωση για νέα προσθήκη στη σειρά δεν υπάρχει ακόμα. Προφανώς η βασική τριάδα Cavill, Allan και Chalotra θα επιστρέψουν στις οθόνες μας μαζί με τον- λογικά- αγαπημένο βάρδο.
Οχτώ επεισόδια είναι μια μεγάλη τηλεοπτική δέσμευση για έναν πρωταγωνιστή ηθοποιό, εδικά για έναν που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως τον Tom Cruise (Mission Impossible: Fallout) και τον Ben Affleck (Justice League). Ευτυχώς ο Cavill είναι φανατικός της σειράς και του ρόλου του και φαίνεται o ιδανικός Geralt.

Ερωτηθείς για τη διάρκεια της σειράς, συγκριτικά με το αντίπαλο δέος, όπως το Game of Thrones, ο Cavill είπε “θα ήταν υπέροχο να δούμε την ιστορία της για πολλές σεζόν ακόμα”. Βασικά, αν συνεχίζετε να παρακολουθείτε, θα συνεχίσουν να το φτιάχνουν!

Πόσες seasons THE WITCHER θα υπάρξουν?

Το Netflix έχει επιλογές καθώς αξιοποιείται το πρωτότυπο υλικό. Πέραν των βασικών μυθιστορημάτων και των μικρών ιστοριών, υπάρχουν και τα videogames που εισήγαγαν side-quests και ιστορίες στη διαρκώς επεκτεινόμενη κεντρική ιστορία του franchise. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμείνει από ιδέες για νέα επεισόδια η δημιουργός Lauren Schmidt Hissrich.

Όταν ρωτήθηκε για τις προσδοκίες της η Lauren Schmidt Hissrich απάντησε: Έχω αναφέρει επτά, αλλά βασικά, εγώ θα γράφω αυτή τη σειρά εφ ‘όσον το υλικό της είναι αξιοποιήσιμο. Αλλά δύο σεζόν: όσο το κοινό ενδιαφέρεται να τη παρακολουθήσει.”

Τι θα δούμε στη 2η season

Ηθοποιοί και συντελεστές διατηρούν το στόμα τους κλειστό όσον αφορά τις περιπέτειες της 2ης season. Όμως, κάποιες λεπτομέρειες ήδη κυκλοφορούν..

Ο Executive producer Tomek Bagiński δήλωσε σε συνέντευξη του πως οι fans δεν χρειάζεται να ανησυχούν, αν τους μπέρδεψε το χρονοδιάγραμμα της πρώτης σεζόν. Η 2η σεζόν θα έχει μια γραμμική χρονική ανάπτυξη, τώρα που οι ιστορίες των Geralt, Ciri και Yennefer έχουν ευθυγραμμιστεί.

Είναι καλύτερα τώρα που βρίσκονται όλοι στον ίδιο χρόνο,” είπε ο Bagiński. “Τώρα νομίζω είναι πιο ξεκάθαρο με την καλή έννοια. Πιστεύω θα είναι μια δυνατή σεζόν. Επίσης μάθαμε από τη πρώτη για το σύμπαν, τους χαρακτήρες και το περιεχόμενο της ιστορίας.

Και η δημιουργός της σειράς Schmidt Hissrich ανέφερε τη διαφορετική προσέγγιση στα νέα επεισόδια

Στη 1η Season διαμορφώνεται το πλαίσιο του σύμπαντος,” είπε. “Σκοπός είναι να καταλάβετε τη Continent,εκεί δηλαδή που διαδραματίζεται η ιστορία. Επίσης να γνωρίσετε και να αγαπήσετε τους ήρωες. Η 2η season θα εστιάσει περισσότερο στη πλοκή. Η ιστορία κυλάει γρήγορα και άγρια. Δίνεται μεγάλη ώθηση στην υπόθεση.

Η Allan επίσης ελπίζει η Ciri να συμμετάσχει περισσότερο στη δράση της 2ης season, καθώς θέλει να πολεμήσει περισσότερο.

Οπωσδήποτε,” είπε.“Δεν είχα καμία σκηνή μάχης στη πρώτη σεζόν. Συνήθως απομακρυνόμουν από τη δράση. Λιγότερο τρέξιμο, περισσότερη δράση στη 2η σεζόν”

Η Schmidt Hissrich επίσης αποκάλυψε ότι η 2η season θα έχει μνεία στα βιβλία. Όταν ένας fan σε ένα Reddit AMA τη ρώτησε σχετικά με την ” απεικόνιση queer χαρακτήρων στην επόμενη season”, αναφερόμενος στα υπόρρητα νοήματα στα βιβλία του Andrzej Sapkowski εκείνη απάντησε:

Ένα από τα αγαπημένα μου στοιχεία στα βιβλία είναι πώς είναι γεμάτα ανατροπές,” δήλωσε η δημιουργός, προτού συμπληρώσει: “Ναι θα υπάρξουν queer χαρακτήρες στη συνέχεια της σειράς“.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα για τη 2η σεζόν!

Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ την άποψή μας για τη πρώτη σεζόν.

0 σχολιο
2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα