Θέλετε να προτείνετε ιδέες στο Netflix; Ο υπεύθυνος προσέλκυσης ταλέντων της υπηρεσίας δίνει τις συμβουλές του

από nikos vel
0 σχολιο 520 προβολές

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα θέλατε να προτείνετε ιδέες για projects στο Netflix; Ο Christopher Mack, υπεύθυνος προσέλκυσης ταλέντων του streaming δικτύου, μιλώντας σε ένα Αιγυπτιακό φεστιβάλ ταινιών αναφέρθηκε στο κομμάτι αυτό δίνοντας τις κατάλληλες συμβουλές.

Η δουλειά σου είναι να κάνεις την ιστορία σου ενδιαφέρουσα και καθηλωτική. Σκεφτείτε τον Walter White. Οι θεατές αναπτύσσουν μια σχέση με τους χαρακτήρες, η αφοσίωση τους εξαρτάται αν συνδέονται με αυτούς. Ειδάλλως, δεν θα ενδιαφερθούν. Όσο αυθεντικός είσαι απέναντι στην κουλτούρα σου, τόσο καλύτερα θα πάει η ιδέα σου και θα ταξιδέψει. Ειδικότερα στη διάρκεια αυτής της πανδημίας, όταν ο κόσμος ταξιδεύει βλέποντας shows. Σκεφτείτε σαν να πηγαίνετε σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Μπαίνετε στο εστιατόριο, βλέπετε το ραντεβού σας και το μυαλό σας αποφασίζει αν θα υπάρξει και δεύτερο ραντεβού. Αν πουλήσετε μια σειρά σε εμάς, οι παραγωγοί θα σας ζητήσουν να προσθέσετε περισσότερη ιστορία νωρίτερα. Μέχρι το τέλος του πιλότου, οι θεατές πρέπει να γνωρίζουν ποιος είναι ο ήρωας, τι θέλει, ποια είναι τα προβλήματα του, η δυναμική του και η φιλοσοφία του για τη ζωή.

Ο Mack συνέχισε θέτοντας το παράδειγμα του Kingdom, το οποίο έδωσε έναν νέο τόνο στα θρίλερ των zombies και του Breaking Bad, εξηγώντας πως πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα που εξερευνάει ζητήματα της οικογένειας, της απληστίας και της δύναμης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη Yennefer από το The Witcher λέγοντας πως “εκείνη ήταν ο λόγος που η σειρά είναι επιτυχημένη. Θέλει δύναμη και ομορφιά και έτσι τα ανταλλάσσει με την ικανότητα να κάνει παιδιά, όμως θέλει την ικανότητα αυτή πίσω και αυτή η εμμονή την οδηγεί σε αποφάσεις στις οποίες μπορεί να μην συμφωνούμε, αλλά καταλαβαίνουμε τους πόθους της. Συνδεόμαστε μαζί της.

Τέλος, παραθέτοντας τον Kurt Vonnegut, τόνισε: “Να είστε σαδιστές. Δεν έχει σημασία πόσο γλυκός και αθώος είναι ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας, κάντε άσχημα πράγματα να του συμβούν με σκοπό ο θεατής, ή ο αναγνώστης, να δει από τι είναι φτιαγμένος.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ