Το Apple TV+ είχε περισσότερους συνδρομητές από το Disney+ στις ΗΠΑ το 2019

από nikos vel
0 σχολιο 194 προβολές

Την περασμένη χρονιά στη “μάχη” των streaming υπηρεσιών προστέθηκαν η Apple TV+ και η Disney+ και μαζί με το Amazon Prime Video και το Hulu προσπαθούν να απειλήσουν την πρωτοκαθεδρία του Netflix.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Wall Street Journal για τους συνδρομητές των παραπάνω πλατφορμών στις ΗΠΑ το 2019, υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη: οι 33.6 εκ. συνδρομητές της Apple TV+ έναντι των 23.2 της Disney+!

Παρακάτω, οι σχετικές μετρήσεις:

  1. Netflix – 61.3 εκ. συνδρομητές
  2. Amazon Prime Video – 42.2 εκ. συνδρομητές
  3. Apple TV+ – 33.6 εκ. συνδρομητές
  4. Hulu – 31.8 εκ. συνδρομητές
  5. Disney+– 23.2 εκ. συνδρομητές

Η Disney+ βρίσκεται στην τελευταία θέση με 23.2 εκ. συνδρομητές, παρά το γεγονός πως διαθέτει τα δυνατά franchises του Star Wars και της Marvel. Από την άλλη πλευρά, το Apple TV+, που διαθέτει σειρές όπως το The Morning Show και το See, έκανε την έκπληξη με τους 33.6 εκ. συνδρομητές. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία έκπληξη ως προς την πρωτιά του Netflix με 61.3 εκ. συνδρομητές.

Ωστόσο, η επιτυχία του Apple TV+ ίσως να μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο φαίνεται, καθώς η πλατφόρμα δίνεται δωρεάν για ένα έτος με κάθε αγορά νέας Apple συσκευής και το κόστος της μηνιαίας συνδρομής είναι στα 4.99 €.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ