Το CW ετοιμάζει prequel για το “The 100”

από Shadow
338 προβολές

Μπορεί η έβδομη season του “The 100” να είναι και η τελευταία, αλλά το CW ήδη ζήτησε τον πιλότου του prequel της σειράς. Συγκεκριμένα το περιεχόμενο του prequel θα είναι τα γεγονότα 97 χρόνια πριν από όσα είδαμε στο “The 100”. Ουσιαστικά θα μάθουμε την ιστορία για το πως βρέθηκαν στους διαστημικούς σταθμούς, αλλά και τι ακριβώς έγινε στην γη πριν από όλα αυτά.

Η νέα σειρά θα είναι γραμμένη και πάλι από τον Jason Rothenberg, με το σενάριο να ακολουθεί μία ομάδα επιζώντων μετά από την καταστροφή της γης, και πως αυτοί προσπαθούν μέσα από δυσκολίες να ξαναχτίσουν μία κοινωνία. Σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε:

Θέλαμε να δώσουμε στους fans του “The 100” κάτι περισσότερο αλλά το CW δεν φαινόταν να δέχεται την πρόταση αυτή. Βέβαια αυτό ήταν μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα όπου δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και μας έδωσαν το πράσινο φως.

Στόχος των παραγωγών και του καναλιού είναι το πιλοτικό επεισόδιο να προβληθεί κανονικά μαζί με τα 16 τελευταία επεισόδια της 7ης και τελευταίας season.

0 σχολιο
0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα