Το Game of Thrones είχε βρεθεί κοντά στο να γίνει animated σειρά!

από nikos vel
0 σχολιο 555 προβολές

Το Game of Thrones προτού πάρει το πράσινο φως από το HBO, ήταν πολύ κοντά στο να γίνει animated σειρά!

Η ιστοσελίδα Los Siete Reinos παρατήρησε ένα παλιό σχόλιο του δημιουργού των βιβλίων της σειράς, George R.R. Martin, σε ερώτηση που του έγινε για το αν του έχει γίνει προσέγγιση για την animation μεταφορά των βιβλίων του. Η απάντηση του ήταν καταφατική. Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφέρει:

Ναι, συχνά (μου γίνονται προσεγγίσεις).

Στην πραγματικότητα, μία από τις προτάσεις, την οποία απέρριψα πριν το HBO, ήταν από έναν εξέχοντα σχεδιαστή κινουμένων σχεδίων. Το παράξενο είναι πως θα μπορούσα να είχα δεχτεί την πρόταση αυτή… Ήμουν αναποφάσιστος… μέχρι που ένας παραγωγός με τον οποίον θα συναντιόμουν δεν βρέθηκε στο δείπνο που είχαμε κανονίσει για να συζητήσουμε την προσέγγιση αυτή. Δέχτηκα βέβαια μια απολογία αργότερα… αλλά το “στήσιμο” αυτό με ώθησε στην πλευρά του “Όχι”.

Μπορεί τελικά να μην προχώρησε η ιδέα ενός animated Game of Thrones, κάτι που θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά τουλάχιστον απολαύσαμε τη σειρά σε live-action μορφή. Κάτι είναι και αυτό!

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ