Το spin-off της νέας ταινίας του Batman θα εστιάσει στο διεφθαρμένο αστυνομικό τμήμα του Gotham

από nikos vel
0 σχολιο 234 προβολές

Τα νέα από το DC FanDome δεν σταματάνε στο trailer του Justice League από τον Zack Snyder, που θα είναι μίνι σειρά. Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Batman, Matt Reeves, που μαζί με τον Terrence Winter αναπτύσσουν το spin-off της ταινίας, αναφέρθηκε στο νέο αυτό show:

Για εμένα, η ιδέα είναι για μία ιστορία για το Gotham, που έχει πολύ μεγάλη διαφθορά, και στη συνέχεια σκέφτηκα πως μπορεί να γίνει σειρά που θα εμβαθύνει πάνω στην οπτική αυτή. Στην περίπτωση αυτή, πρόκειται για την διαφθορά στο αστυνομικό τμήμα και τις διεφθαρμένες εσωτερικές λειτουργίες της πόλης. Θα δείτε την ιστορία μέσα από την οπτική των διεφθαρμένων αστυνομικών. Και ενός συγκεκριμμένου. Η ιστορία είναι πρακτικά μια μάχη για την ψυχή του. Είναι ένας αστυνομικός για πολλές γενιές και η ιστορία διαφθοράς στο Gotham είναι τεράστια και πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω

Στη συνέχεια μίλησε για το χρονικό σημείο που θα διαδραματιστεί η σειρά, το οποίο θα είναι πριν την ταινία, λέγοντας πως θα είναι η πρώτη εμφάνιση του μασκοφόρου εκδικητή που ταράζει την πόλη.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ