Το The Mandalorian έγινε η πιο δημοφιλής σειρά στις Ηνωμένες Πολιτείες!

από nikos vel
0 σχολιο 391 προβολές

Από όλες τις νέες σειρές που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2019, για το The Mandalorian ενδεχομένως να υπήρχαν οι υψηλότερες προσδοκίες. Όπως δείχνουν τα τρία πρώτα επεισόδια του, δικαίως υπήρχαν αυτές οι προσδοκίες! Το Parrot Analytics αναφέρει πως το The Mandalorian είναι η νούμερο ένα σειρά σε δημοφιλία σε όλες τις streaming πλατφόρμες των Ηνωμένων Πολιτειών!

Η δημοφιλία δεν είναι το ίδιο με τους αριθμούς τηλεθέασης ή των συνδρομητών, στοιχεία τα οποία η Disney+, όπως και άλλες streaming υπηρεσίες, δεν δημοσιεύει. Πρόκειται για δημοσιεύσεις βίντεο και φωτογραφιών και δραστηριότητα στα social media από χρήστες, βαθμολογίες σε πλατφόρμες αξιολόγησης και άλλα. Ουσιαστικά, ερευνά πόσος κόσμος εκφράζει τον ενθουσιασμό του για μια σειρά. Όπως φαίνεται αρκετοί το κάνουν αυτό για το The Mandalorian!

Παρακάτω το σχετικό γράφημα:

Η νέα σειρά της Disney+ έβαλε από κάτω το Stranger Things, τερματίζοντας το σερί δημοφιλίας που είχε για 21 εβδομάδες. Στις υπόλοιπες θέσεις ακολουθούν σειρές όπως το Titans, το The Crown και το Castle Rock ακολουθούν. Να σημειώσουμε πως αυτές οι μετρήσεις είναι εβδομαδιαίες.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ