Το The Mandalorian και τα υπόλοιπα τηλεοπτικά projects του Star Wars ίσως γίνουν ταινίες!

από nikos vel
0 σχολιο 271 προβολές

Πως θα σας φαινόταν να βλέπατε το The Mandalorian στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Όπως ο επισήμανε στο The Star Wars Show ο Bob Iger (πρόεδρος της Disney), οι σειρές του Star Wars στη Disney+ προσφέρουν νέα στοιχεία και θα μπορούσαν να κάνουν το πέρασμα τους στη μεγάλη οθόνη!

Δεν τις βλέπω (τις σειρές) ως τηλεόραση. Τις βλέπω σαν μια επέκταση της διήγησης του Star Wars. Αυτό μας προσέφερε και η Disney+, να δώσουμε στον κόσμο το Star Wars με νέους τρόπους, ένα νέο Star Wars. Δεν είναι τα ίδια μέρη και οι ίδιοι χαρακτήρες. Απλά δείτε το Mandalorian. Φυσικά υπάρχουν αρκετά κοινά, αλλά και πολλά φρέσκα, κάτι που λατρεύω.

Ο Iger συνέχισε μιλώντας για το ενδεχόμενο να δούμε τα τηλεοπτικά projects του Star Wars στους κινηματογράφους:

Μου αρέσει η ικανότητα να είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι όσον αφορά το σε ποια πλατφόρμα θα δημιουργήσουμε. Υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν οι τηλεοπτικές σειρές ταινίες και οι ταινίες τηλεοπτικές σειρές. Δεν κάνω κάποια ανακοίνωση αλλά θεωρώ πως είναι καλό να είμαστε ανεξάρτητοι.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ