Το ‘What If…?’ ίσως μας δωσει την τελευταία ερμηνεία του Chadwick Boseman ως Black Panther

από Chris
0 σχολιο 303 προβολές

Ο ξαφνικός χαμός του Chadwick Boseman έχει φέρει θλίψη στους θαυμαστές του και τους συναδέλφους του αλλά και σε όποιον είχε την τιμή να τον γνωρίσει . Ο ηθοποιός που έφερε στην ζωή τον Black Panther σκόπευε να μας ψυχαγωγεί για αρκετό καιρό με το Black Panther 2 να είναι στα σκαριά . Δυστυχώς αυτό πλέον δεν είναι εφικτό ωστόσο ένα άλλο Project της Marvel ίσως μας δώσει την τελευταία ερμηνεία του ηθοποιού ως Black Panther .

Ο λόγος για το ‘What if…?’ την Animated σειρά που ετοιμάζει το Disney+. Το What if…? Θα μας δείξει διάφορα σημαντικά γεγονότα της ιστορίας της Marvel με εναλλακτικές οπτικές . Είχε επιβεβαιωθεί πως τις φωνές των χαρακτήρων που έχουμε αγαπήσει από τις ταινίες της εταιρίας θα έδιναν οι ηθοποιοί που τους ενσαρκωσαν. Στη ιστορία του Black Panther θα τον δούμε ως Star Lord ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο Chadwick Boseman είχε ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για τον χαρακτήρα .

Όπως και να χει θα ειναι ένα δύσκολο επεισόδιο για τους Fans του. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να τον ακούσουμε για ακόμα μια φορά στον ρόλο σύμβολο που στάθηκε πηγή έμπνευσης για χιλιάδες ανθρώπους.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ