TOP 35 σειρές για το 2022 που ίσως δεν γνωρίζεις ακόμη (Μέρος 3ο)

από Akis Katiras
0 σχολιο 656 προβολές

Το μεγάλο στοίχημα του 2021 ήταν ο τεράστιος ανταγωνισμός από τις δεκάδες νέες πλατφόρμες που άνοιξαν, δείχνοντας τον δρόμο για το μέλλον και τι θα επακολουθήσει. Σαν αποτέλεσμα, είχε την όλο και καλύτερη ποιότητα παραγωγών, ηθοποιών και budget, ακολουθώντας τα χρυσά χρόνια του κινηματογράφου των προηγούμενων δεκαετιών.

Διαβάστε το 1ο μέρος του άρθρου!

Από όλη την ιστορία κερδισμένοι βγήκαν οι θεατές, καθώς πλέον οι επιλογές είναι εκατοντάδες, ανεβάζοντας τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Στην παρακάτω λίστα θα μάθεις τις Top 5 επιλογές για το 2022, μέσα από τις αγαπημένες μας πλατφόρμες αυτή την στιγμή.

Συνεχίζουμε με το 3ο μέρος των TOP 35 σειρών για το 2022 με το HULU:

5. The Devil in the White City

Με παραγωγούς τους Leonardo Di Caprio και Martin Scorsese, η σειρά μας λέει την ιστορία ενός αρχιτέκτονα και ενός μανιακού δολοφόνου, όπου η μοίρα τους ένωσε στο Chicago World’s Fair του 1893. O Daniel H.Burnham, ένας λαμπρός, σχολαστικός αρχιτέκτονας, στον αγώνα να αφήσει το στίγμα του στο μεγαλύτερο γεγονός του πλανήτη της εποχής, και ο Henry H.Homes, ελκυστικός, πονηρός γιατρός ο οποίος πλασάρει το φαρμακευτικό κέντρο Murder Castle – ένα παλάτι αποπλάνησης, βασανισμού και διαμελισμού νεαρών γυναικών. Η ιστορία θα μας μεταφέρει στον κόσμο του εγκλήματος, πάθους και μυστηρίου της μπρούτζινης εποχής.

4. Maddaddam

Τα γεγονότα μας οδηγούν σε μια κοντινή καταστροφή της ανθρωπότητας και του πολιτισμού από μια κακεντρεχή βιομηχανική πανδημία. Ο καταλύτης όλου αυτού είναι ο Crake, ένας ταλαντούχος αλλά περίπλοκος νεαρός άντρας, ενοχλημένος από τις αδικίες του κόσμου, όπου περνάει όλη του την ζωή στην ανάπτυξη ενός ιού ο οποίος θα εξοντώσει τους ανθρώπους και θα τους αντικαταστήσει με ένα νέο είδος. Η σειρά θα μας δείξει τα γεγονότα προς την ολοκλήρωση του σχεδίου του, αλλά και το επόμενο βήμα, δηλαδή το ποιο είναι αυτό το νέο είδος ζωής.

3. Demons

To Demons μας συστήνει την Marilyn Jones, την σαγηνευτική ‘’ασθενή μηδέν’’- το πρώτο θύμα μιας σατανικής τελετουργίας, και του άντρα της Bennet Lewis, ενός ταλαντούχου αλλά χειριστικού ψυχιάτρου. Η κάθε σεζόν θα περιστρέφεται γύρω από ένα μυστήριο έγκλημα επηρεασμένο από την σκοτεινή εξερεύνηση της εύθραυστης φύσης της μνήμης και ενοχής του ζευγαριού.

Διαβάστε το 2ο μέρος του άρθρου!

2. Rodham

Σε μια εναλλακτική ιστορική εκδοχή, όπου η Hilary Rodham δεν παντρεύτηκε ποτέ τον Bill Clinton, μας δείχνει τι θα της συνέβαινε στην ζωή αλλά και σε ολόκληρη την χώρα, μέσω τον διαφορετικών επιλογών της. Μια μοντέρνα παραβολή για τις επιλογές και τον φεμινισμό, αλλά και γιατί η χώρα είχε τόσο μπερδεμένη σχέση με τις γυναίκες σε εξουσία. Το Rodham λέει την ιστορία μιας φιλόδοξης γυναίκας, αναπτύσσοντας την προσωπικότητα της σε ένα περίεργο κόσμο, μέσω ιδεαλισμού και κυνισμού.

1. Brainbox

Μετά από ένα κλιματικό-βιομηχανικό πείραμα το οποίο απέτυχε και έφερε τον πλανήτη σε μια απροσδόκητη εποχή παγετώνων, εξαναγκάζει τις υπερδυνάμεις – χώρες της Γης, να ανταγωνιστούν για τις τελευταίες κατοικήσιμες περιοχές που απέμειναν. Ένας νεαρός επιστήμονας γίνεται το μήλο της έριδος, στην ανάπτυξη ενός επαναστατικού A.I. στρατού, ο οποίος θα μεταμορφώσει την μοίρα της ανθρωπότητας.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ