Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως επιτέλους η Amazon ξεκινά τα γυρίσματα της σειράς Lord of the Rings στη Νέα Ζηλανδία. Δυστυχώς όμως δεν ξεκίνησαν όλα με τον καλύτερο τρόπο καθώς μία κασκαντέρ τραυματίστηκε.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το New Zealand Herald, η Elissa Cadwell τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά την διάρκεια μερικών προβών και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Το ίδιο το συμβάν επιβεβαίωσε και η Amazon, ενημερώνοντας ταυτόχρονα πως η Ellissa είναι καλά στην υγεία της, με την ίδια να έχει πάρει και εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Φανατικός των αστυνομικών-μυστηρίου και σειρών φαντασίας με το Game of Thrones να είναι πάντα πρώτο. Διαχειριστής του Game of Thrones GR Fans και Lord of the Series
Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Γνωρίζουμε πως οι διαφημίσεις πολλές φορές είναι εκνευριστικές, αλλά για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το lordoftheseries.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.