Τρεις «κατασκοπικές» προτάσεις

από Português
0 σχολιο 513 προβολές

Του Português

Το κατασκοπικό θρίλερ ανήκει, χωρίς αμφιβολία, στην κατηγορία των πλέον συναρπαστικών τηλεοπτικών προγραμμάτων. Άνευ περαιτέρω προλόγου σας παρουσιάζουμε τρεις αξιόλογες προτάσεις ώστε να βγάλετε τον…007 που κρύβετε μέσα σας.

TEHRAN

Νεαρή πράκτορας/χάκερ της Μοσάντ πηγαίνει στην Τεχεράνη για μια πολύ σημαντική αλλά και εξίσου επικίνδυνη αποστολή. Τα πράγματα θα στραβώσουν, θα βρεθεί αποκομμένη από την βάση της, σε εχθρικό έδαφος, χωρίς κανέναν που να μπορεί να εμπιστευθεί με μοναδικό όπλο την ευφυία και την ευστροφία της. Γρήγορος ρυθμός, αγωνία και ανατροπές είναι τα βασικά συστατικά της σειράς, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν επί ελληνικού εδάφους μιας και συμπαραγωγός είναι η Cosmote TV.

BERLIN STATION

Ο σταθμός της CIA στο Βερολίνο αποτελεί τον καμβά επί του οποίου κινούνται οι χαρακτήρες της συγκεκριμένης σειράς. Στους τρεις κύκλους της παρακολουθούμε την πυρετώδη δραστηριότητα, τις υπόγειες συγκρούσεις, την αλληλοϋπονόμευση και τις εσωτερικές έριδες που δεν αφήνουν χώρο ηθικών επιλογών με τα εκάστοτε συμφέροντα να είναι θολά και το «γενικό καλό» να είναι αόριστο και ασαφές.

THE SAME SKY

Παραμένουμε επί εδάφους γερμανικής πρωτεύουσας αλλά γυρίζουμε πολλά χρόνια πίσω, στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Η Στάζι ρίχνει στο κατασκοπικό παιχνίδι τους λεγόμενους «Ρωμαίους». Νεαρούς πράκτορες εκπαιδευμένους να ασκούν τη γοητεία τους προκειμένου να συνάψουν ερωτικές σχέσεις μέσω των οποίων θα αποσπάσουν μυστικά της άλλης πλευράς. Αυτό ακριβώς κάνει και ο κεντρικός χαρακτήρας της σειράς ο οποίος, όμως, αντιλαμβάνεται πως από την θεωρία στην πράξη η απόσταση είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ