Τρεις «sprechen deutsch?» προτάσεις

από Português
0 σχολιο 648 προβολές

Του Português

Μυστήριο, ανατροπές και ενδιαφέροντες χαρακτήρες είναι στοιχεία που συναντούμε στις γερμανικές αστυνομικές σειρές. Ακολουθούν τρεις προτάσεις που ομιλούν την γλώσσα του Γκαίτε.

Der Pass

Πτώμα το οποίο ανακαλύπτεται στα γερμανο-αυστριακά σύνορα οδηγεί τις Αρχές των δύο χωρών να συνεργαστούν από κοινού προκειμένου να διελευκάνουν την υπόθεση. Η νέα και ενθουσιώδης Γερμανίδα επιθεωρήτρια από τη μία, ο βαριεστημένος και κυνικός Αυστριακός συνάδελφός της από την άλλη. Σύντομα θα αντιληφθούν πως η κατάσταση είναι πολύ πιο περίπλοκη από όσο πίστευαν.

Parfum

Φόνοι οι οποίοι διαπράττονται με στυλιζαρισμενο τρόπο οδηγούν τους ερευνητές της υπόθεσης στα μαθητικά τους χρόνια και στην καρδιά μίας υπόθεσης η οποία συνδέεται με την τεράστια συγγραφική επιτυχία της δεκαετία του 1980, Το Άρωμα: Η Ιστορία ενός Δολοφόνου.

Dogs of Berlin

Στο πολύβουο Βερολίνο, η δολοφονία ανερχόμενου αστέρα του ποδοσφαίρου θα φέρει ένταση πρωτοφανούς μεγέθους: μαφιόζοι, νεο-Ναζί, τουρκική κοινότητα θα βρεθούν στα «χαρακώματα» την ώρα που ένας αστυνομικός με βεβαρημένο παρελθόν προσπαθεί να βγάλει άκρη για το τι συνέβη.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ