Με δυο επεισόδια να έχουν ήδη παιχτεί στην 2η και τελευταία σεζόν του TWD World Beyond αναμένουμε με αγωνία την συνέχεια που φέρνει αποκαλύψεις. Το 3ο επεισόδιο φαίνεται πως θα φέρει την επιστροφή του Elton ενός αγαπημένου χαρακτήρα που έχουμε να δούμε από το φινάλε της 1ης σεζόν. Θα καταφέρει όμως να επανενωθεί με την υπόλοιπη ομάδα;
Από την άλλη οι φωτογραφίες μαρτυρούν νέους χαρακτήρες αλλά και παραπάνω σκηνικά από την ζωή στις εγκαταστάσεις του CRM.
Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Γνωρίζουμε πως οι διαφημίσεις πολλές φορές είναι εκνευριστικές, αλλά για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το lordoftheseries.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.