Βlack Narcissus: Trailer για τη νέα μίνι σειρά του FX

από Catherine
0 σχολιο 754 προβολές

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Rumer Godden’s (1939) Black Narcissus. Η δραματική μίνι σειρά αφορά μια ομάδα νεαρών μοναχών, που αναλαμβάνουν μια ιεραποστολή σε ένα απομακρυσμένο και ερειπωμένο παλάτι των Ιμαλαίων. Στη σειρά παίζουν οι: Gemma Arterton, Alessandro Nivola, Aisling Franciosi, Jim Broadbent και η Diana Rigg

Υπόθεση

“Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών Βρετανικής Κατοχής στην Ινδία, μια φιλόδοξη νεαρή μοναχή, η Αδερφή Clodagh αναλαμβάνει μια αποστολή σ’ ένα απομακρυσμένο μέρος των Ιμαλαίων. Ο στρατηγός Toda Rai, δώρισε το παλάτι του Mopu, ελπίζοντας οι μοναχές του St. Faith will να απαλλάξουν τον ‘Όικο των Γυναικών’ από τις δυσάρεστες αναμνήσεις που συνδέονται με τη νεκρή αδερφή του, Srimati. Αν και η Clodagh αγνοεί τις προειδοποιήσεις του συμβούλου Mr. Dean, η απομόνωση και οι αρρώστιες σύντομα εμφανίζονται, μαζί με τη τρομακτική ατμόσφαιρα του παλατιού, επηρεάζοντας ιδιαίτερα την ευέξαπτη Αδερφή Ruth. Καθώς το παρόν και το παρελθόν συγκρούονται, η άφιξη του νεαρού στρατηγού Dilip Rai είναι καταλυτική για μια έκρηξη καταπιεσμένων επιθυμιών, που ίσως οδηγήσουν σε μια ολέθρια σύγκρουση.”

Η μίνι σειρά Black Narcissus θα κάνει πρεμιέρα στο δίκτυο FX στις 23 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ