WandaVision: Easter Eggs 1ου και 2ου επεισοδίου!

από Zedikous
0 σχολιο 436 προβολές

Τα 2 πρώτα επεισόδια της σειράς Wandavision είναι ήδη διαθέσιμα και λίγο πριν την πρεμιέρα του 3ου επεισοδίου, σας δίνουμε μερικά από τα Easter Eggs που πολλοί φαν έσπευσαν να εντοπίσουν μετά την προβολή των επεισοδίων. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να διαβάσετε και το review μας για την πρεμιέρα εδώ. Ας ρίξουμε μια ματιά λοιπόν στα Easter Eggs:

Επεισόδιο 1

H γραβάτα του Vision

Η γραβάτα που φοράει ο Vision με το σχέδιο των διαμαντιών είναι σχεδόν ίδια με την γραβάτα που φοράει ο Vision στα κόμικς της Marvel, The Vision.

Το μέρος εργασίας του Vision

Ιδιαίτερα αστεία αναφορά ήταν το γεγονός ότι ο Vision δουλεύει σε μια εταιρεία που προσφέρει υπολογιστικές υπηρεσίες και δεδομένου ότι ο Vision είναι android στην πραγματικότητα ήταν αρκετά αστεία αναφορά και όπως φάνηκε είναι αρκετά καλός στην δουλειά του!

To άφθαρτο κεφάλι του Vision!

Η αναφορά της Wanda στο άφθαρτο κεφάλι του Vision όταν σπάει πάνω του ένα πιάτο, δεν μπορούσε να μας κάνει να σκεφτούμε κατευθείαν την αναφορά στο Avengers: Infinity War, όπου το κεφάλι του Vision δεν είναι άφθαρτο, καθώς ο Thanos καταφέρνει να το “καταστρέψει” προκειμένου να πάρει ένα από τα πετράδια (mind stone).

H Stark τοστιέρα

Στο 1ο επεισόδιο βλέπουμε επίσης ένα διαφημιστικό με αυτή την τοστιέρα, η οποία ίσως θα λέγαμε ότι ήταν από τα πιο εμφανή Easter eggs καθώς προέρχεται από την βιομηχανία Stark και αν ακούσετε πιο προσεκτικά κατά την διάρκεια του επεισοδίου, ή τοστιέρα βγάζει τον ίδιο ήχο που βγάζει η στολή του Iron Man όταν βγαίνει ένα όπλο.

Ο Σοκόβιος χαιρετισμός!

Κατά την διάρκεια επίσκεψης του αφεντικού του Vision με την γυναίκα του στο σπίτι των αγαπημένων μας ηρώων βλέπουμε πως ο Vision αναφέρεται στο παρελθόν της Wanda και στην περιοχή Σοκόβια. Ο Σοκόβιος χαιρετισμός που σκαρφίζεται ο Vision (δείτε την 2η φωτογραφία) μας θυμίζει την σκηνή από το Age of Ulron όπου η Wanda χρησιμοποίησε τις δυνάμεις της με παρόμοιο τρόπο στον Tony Stark.

Η αναφορά στον οργανισμό S.W.O.R.D

Στην σειρά επίσης βλέπουμε και την πρώτη αναφορά στον οργανισμό S.W.O.R.D, ο οποίος παρακολουθεί την Wanda και τον Vision μέσα στην κωμωδία που ζουν. Ο οργανισμός φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει αρκετά στην συνέχεια καθώς στο 2ο επεισόδιο την εμφάνισή της κάνει και η Monica Rambeu, η οποία είναι μία από τις πράκτορές του.

Τα Pixel εφέ στους τίτλους τέλους είναι σημαντικά!

Στο τέλος του επεισοδίου βλέπουμε αυτά τα εντυπωσιακά pixel εφέ, τα οποία οι φαν των κόμικς θα μπορέσουν να συσχετίσουν με την Wanda όταν άλλαξε την πραγματικότητα στο House of M. Έτσι τίθεται το ερώτημα εάν όλα όσα ζουν μέσα σε αυτή την κωμωδία είναι αληθινά ή αν συμβαίνει κάτι άλλο.

Μία μικρή αναφορά στο τεύχος 238

H ημερομηνία κατά την οποία εκτυλίσσονται τα γεγονότα του 1ου επεισοδίου (23 Αυγούστου) αποτελεί αναφορά στο τεύχος 238 των Avengers κατά το οποίο ο Vision επανενεργοποιείται μετά από ένα ταξίδι που είχε απενεργοποιηθεί περνώντας μέσα από ένα μαγικό ενεργειακό πεδίο.

Επεισόδιο 2

Bewitched και γάλα Bova

Το opening του Wandavision μας θύμισε αρκετά το opening της σειράς Bewitched και επίσης έχει μία αναφορά στην παιδική ηλικία της Wanda καθώς στην αφίσα με το γάλα βλέπουμε το όνομα Bova, το όνομα του χαρακτήρα στα κόμικς που βοήθησε την μητέρα της Wanda κατά την διάρκεια της γέννας.

Το ελικόπτερο

Δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε το κόκκινο ελικόπτερο που βρήκε η Wanda στην μπροστινή αυλή της, το οποίο έχει το σήμα του οργανισμού S.W.O.R.D αλλά έχει και τα ίδια χρώματα της στολής του Iron Man. Το ελικόπτερο ίσως αποτελεί και ένα σημάδι διάσωσης, κάτι το οποίο μπορεί να είναι σημαντικό στην συνέχεια της σειράς.

Το ρολόι Strucker

Το ρολόι με το όνομα Strucker αποτελεί αναφορά στον Wolfgang von Strucker, τον άντρα που πειραματίστηκε πάνω στην Wanda και τον οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά στην ταινία Captain America: The Winter Soldier. Άραγε θα υπάρχει κάποια σύνδεση στην συνέχεια και αν ναι, πως;

O Jimmy Woo “καλεί” την Wanda

Στην σκηνή με το ράδιο ακούγεται μία φωνή να προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Wanda ρωτώντας της ποιος της το κάνει αυτό. Αυτή είναι η φωνή του Jimmy Woo, από τον έξω κόσμο, ο οποίο είναι FBI πράκτορας και δουλεύει για τον οργανισμό S.W.O.R.D.

Η στολή του μελισσοκόμου

Ο μελισσοκόμος που βλέπουμε προς το τέλος του 2ο επεισοδίου ίσως να μην είναι αυτό που φαίνεται καθώς φοράει μία παρόμοια στολή με αυτή που φοράνε επιστήμονες της ομάδας AIM, μίας ομάδας επιστημόνων που προσπαθούν να κατακτήσουν τον κόσμο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει σύνδεση καθώς ο οργανισμός αυτός ιδρύθηκε από τον Strucker που αναφέραμε νωρίτερα.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ