WandaVision: Easter Eggs 8ου επεισοδίου

από Chris
0 σχολιο 426 προβολές

Προτελευταίο επεισόδιο της σειράς και η Marvel μας χάρισε ένα συναισθηματικό χτύπημα. Ένα ταξίδι στα δύσκολα που έχει περάσει η Wanda γεμάτη Easter eggs και διάφορες αναφορές.

Το μώβ Logo της Marvel

Η Marvel είναι γνωστό πως είναι αρκετά δημιουργική με το να προσαρμόζει το Logo της με τα δεδομένα των ταινιών της και κάτι τέτοιο είδαμε να γίνεται και στο 8ο επεισόδιο. Το Logo της έγινε μώβ συμβολίζοντας τις δυνάμεις της Agatha.

Η δίκη στο Salem

Στα Comics η Agatha συνδέεται με τις δίκες μαγισσών στο Salem βέβαια εκεί κατά κάποιον τρόπο εκείνη τις οργάνωνε. Ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν για να βγάλει από την μέση τις αδύναμες μάγισσες μάλιστα δεν δίσταζε να θυσιάσει και μέλη της δικής της σύναξης. Στην σειρά είδαμε πως η ίδια δικάστηκε καθώς εφάρμοσε απαγορευμένη μαγεία βέβαια η σύναξη της και η μητέρα της δεν κατάφεραν να κάνουν πολλά.

The Probability Hex

Σύμφωνα με την Agatha ο λόγος που η βόμβα δεν έσκασε στο σπίτι της Wanda ήταν η χρήση του συγκεκριμένου είδους μαγείας. Αυτά τα ξόρκια ήταν τα πρώτα δείγματα δύναμης της Wanda και στα Comics.

Η μαγεία του χάους

Ένα είδος μαγείας τόσο σπάνιο που θεωρείται θρύλος. Στα Comics το χρησιμοποιούσε ο Chthon και κυβερνούσε την γη.

Scarlet Witch

Επιτέλους η Wanda απέκτησε το δικό της Code name στο MCU καθώς ποτέ ξανά δεν είχε αναφερθεί κάποιος σε εκείνη ως πορφυρή μάγισσα. Μάλιστα πήραμε και μια πρώτη ιδέα από το πώς θα μοιάζει μόλις ολοκληρώσει την νέα της εμφάνιση και μπορέσει να χειριστεί τον νέο της ρόλο.

Το κουστούμι της Agatha Harkness

Το κουστούμι της Agatha έχει ξεκάθαρες επιρροές από αυτό που φοράει στα Comics ωστόσο υπάρχουν μερικές διαφορές που το κάνουν πιο μοντέρνο και σύγχρονο. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον χαρακτήρα της που δεν παρουσιάζεται ως ηλικιωμένη όπως στα Comics και ας είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι δείχνει.

Ο άσπρος Vision

Όπως αποκαλύφθηκε ο Vision ήταν ένα αποκλειστικό δημιούργημα της δύναμης της Wanda. Από την άλλη είδαμε πως η SWORD κατάφερε να ξανά φτιάξει τον “δικό μας” Vision. Προσαρμόζοντας τον σε νέα δεδομένα. Ο νέος Vision είναι άχρωμος και συμβολίζει την σκληρότητα και την έλλειψη συναισθημάτων του, αποτελεί πηγή έμπνευσης από τα Comics του John Byrne του 1989 από την ιστορία Vision Quest. Σίγουρα θα είναι ένας δυνατός εχθρός.

Η εξήγηση για τα Sitcoms

Όλες οι καλές αναμνήσεις της Wanda είχαν σύνδεση με Sitcoms. Έτσι δόθηκε η εξήγηση στην απορία γιατί υπάρχει ο Sitcom χαρακτήρας της σειράς. Μια έξυπνη και συγκινητική λεπτομέρεια

Snap

Δεν ξεχνάμε το Snap του Thanos.

I Can’t Feel You

Γενικά σε αυτό το επεισόδιο κλάψαμε και μια από αυτές τις στιγμές ήταν όταν η Wanda ήρθε σε επαφή με το διαλυμένο σώμα του Vision και του είπε ‘ I Can’t Feel You ‘. Πολλοί ίσως έκαναν την σύνδεση με την σκηνή του ζευγαριού στο Infinity War όπου η Wanda του λέει ‘I just feel you’, όταν ο Vision είχε αμφιβολίες για τον εαυτό του.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ