What/If – Δίλημμα – Review 1ης season (Χωρίς Spoilers)

από Frini
0 σχολιο 778 προβολές

Η σειρά είναι αρκετά διαφορετική από όσες έχω συνηθίσει να βλέπω . Μας δείχνει πως λειτουργεί ο κόσμος των επιχειρήσεων σε σχέση με όσα πρέπει ίσως να θυσιάσουν κάποιοι άνθρωποι προκειμένου να πετύχουν .


Μια γυναίκα πλούσια , ψυχρή , με πυγμή και αρκετή ειρωνεία εμφανίζεται στην ζωή δυο νέων ανθρώπων . Η Lisa και ο Sean είναι ένα ζευγάρι που παλεύει να κρατηθεί όρθιο από οικονομικής πλευράς . Εκείνη μια επιστήμονας με μια καινοτομία στα χέρια της τεράστια που όμως δεν έχει τους πόρους να την στηρίξει . Εκείνος κάνει δυο δουλειές , μπάρμαν και διασώστης . Η Lisa ρ προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά από μια απόφαση να πάρει δανεικά χρήματα για να φτιάξει μια εταιρεία . Ο Sean έχει τα δικά του όνειρα αλλά τα βάζει στην άκρη για να δώσει προτεραιότητα στην γυναίκα του και την επιχείρηση της .


Δεν φαίνεται καμία ελπίδα στον ορίζοντα για την επιχείρηση της Lisa όσο και αν προσπαθεί να κλείσει κάποια συμφωνία με επενδυτές και είναι αρκετά εμφανές που πως πάει για κλείσιμο . Μέχρι που μια νύχτα η γνωστή επενδύτρια Ann η σιδηρά κυρία που τρώει για πρωινό όλους τους μεγάλο επιχειρηματίες δείχνει ενδιαφέρον σε αυτή την καινοτομία της Lisa . Ο όρος για επενδύσει στην επιχείρηση της είναι ένας και μόνο …….μια νύχτα με τον Sean για την οποία δεν θα πρέπει κανείς να αποκαλύψει και ποτέ .

Ο ζευγάρι απελπισμένο όπως είναι δέχεται να κάνει αυτή την θυσία και συμφώνουν μεταξύ τους πως μια νύχτα δεν είναι ικανή να χαλάσει τον γάμο τους . Η νύχτα πέρνα και η επόμενη μέρα βρίσκει τον λογαριασμό της Lisa φουσκωμένο κατά 20 εκατομμύρια και το πραγματικό θρίλερ ξεκινά . Μια σειρά από γεγονότα που αφορούν το παρελθόν του άντρας της έρχονται σιγά σιγά στο προσκήνιο . Εκείνη δεν γνώριζε φυσικά αυτές τις πτυχές και έτσι ο πραγματικός θρίαμβος της Ann ξεκινά .

Αποσπώντας συνεχώς την Lisa από τον άντρα της Sean μέσω δολοπλοκιών η Ann καταφέρνει να φτάσει την εταιρεία ψηλά και οι ζωές τους αλλάζουν . Η Lisa καταλαβαίνει πολύ γρήγορα πως το τίμημα που πληρώνει για την επιτυχία είναι ο γάμος της και ότι πρέπει να θυσιάσει την προσωπική της ευτυχία για την επαγγελματική . Ο Sean επιμένει να προσπαθεί χωρίς να τα παρατάει να γίνεις ένας καλύτερος άντρας άξιος να σταθεί στο πλευρό της Lisa . Η Ann όμως έχει σχέδια για αυτόν .

Στην αρχή δεν καταλαβαίνεις την εμμονή αυτής της γυναίκας με την Lisa ….όχι τουλάχιστον πριν από το τέλος της σεζόν . Εκεί έχει ένα μακρύ μονόλογο σχεδόν με αναλαμπές στο παρελθόν και γίνεται ξεκάθαρο κάθε λεπτό της εμμονής της . Διεστραμμένο μεν αλλά η Lisa στο τέλος της σεζόν δείχνει να το καταλαβαίνει και να το εκτιμά κατά κάποιο τρόπο .

Η σειρά έχει ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν με 13 (50 λεπτά ) επεισόδια και θεωρώ πως της αξίζει μια ευκαιρία να την δει κάποιος όχι τόσο για το σενάριο της που ήταν καλό αλλά για το δίδαγμα που σου αφήνει , πως κάθε μας επιλογή έχει συνέπειες και κάποιες επιτυχίες θέλουν σοβαρές θυσίες .

Όπως λέει και η Ann για να πετύχεις κάτι καλό πρέπει να θυσιάσεις κάτι εξίσου καλό και να πετύχεις όμως κανείς δεν σ λέει ποσό πολύ πονάει αυτό .

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια