What/If – Δίλημμα – Review 1ης season (Χωρίς Spoilers)

από Frini
0 σχολιο 502 προβολές

Η σειρά είναι αρκετά διαφορετική από όσες έχω συνηθίσει να βλέπω . Μας δείχνει πως λειτουργεί ο κόσμος των επιχειρήσεων σε σχέση με όσα πρέπει ίσως να θυσιάσουν κάποιοι άνθρωποι προκειμένου να πετύχουν .


Μια γυναίκα πλούσια , ψυχρή , με πυγμή και αρκετή ειρωνεία εμφανίζεται στην ζωή δυο νέων ανθρώπων . Η Lisa και ο Sean είναι ένα ζευγάρι που παλεύει να κρατηθεί όρθιο από οικονομικής πλευράς . Εκείνη μια επιστήμονας με μια καινοτομία στα χέρια της τεράστια που όμως δεν έχει τους πόρους να την στηρίξει . Εκείνος κάνει δυο δουλειές , μπάρμαν και διασώστης . Η Lisa ρ προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά από μια απόφαση να πάρει δανεικά χρήματα για να φτιάξει μια εταιρεία . Ο Sean έχει τα δικά του όνειρα αλλά τα βάζει στην άκρη για να δώσει προτεραιότητα στην γυναίκα του και την επιχείρηση της .


Δεν φαίνεται καμία ελπίδα στον ορίζοντα για την επιχείρηση της Lisa όσο και αν προσπαθεί να κλείσει κάποια συμφωνία με επενδυτές και είναι αρκετά εμφανές που πως πάει για κλείσιμο . Μέχρι που μια νύχτα η γνωστή επενδύτρια Ann η σιδηρά κυρία που τρώει για πρωινό όλους τους μεγάλο επιχειρηματίες δείχνει ενδιαφέρον σε αυτή την καινοτομία της Lisa . Ο όρος για επενδύσει στην επιχείρηση της είναι ένας και μόνο …….μια νύχτα με τον Sean για την οποία δεν θα πρέπει κανείς να αποκαλύψει και ποτέ .

Ο ζευγάρι απελπισμένο όπως είναι δέχεται να κάνει αυτή την θυσία και συμφώνουν μεταξύ τους πως μια νύχτα δεν είναι ικανή να χαλάσει τον γάμο τους . Η νύχτα πέρνα και η επόμενη μέρα βρίσκει τον λογαριασμό της Lisa φουσκωμένο κατά 20 εκατομμύρια και το πραγματικό θρίλερ ξεκινά . Μια σειρά από γεγονότα που αφορούν το παρελθόν του άντρας της έρχονται σιγά σιγά στο προσκήνιο . Εκείνη δεν γνώριζε φυσικά αυτές τις πτυχές και έτσι ο πραγματικός θρίαμβος της Ann ξεκινά .

Αποσπώντας συνεχώς την Lisa από τον άντρα της Sean μέσω δολοπλοκιών η Ann καταφέρνει να φτάσει την εταιρεία ψηλά και οι ζωές τους αλλάζουν . Η Lisa καταλαβαίνει πολύ γρήγορα πως το τίμημα που πληρώνει για την επιτυχία είναι ο γάμος της και ότι πρέπει να θυσιάσει την προσωπική της ευτυχία για την επαγγελματική . Ο Sean επιμένει να προσπαθεί χωρίς να τα παρατάει να γίνεις ένας καλύτερος άντρας άξιος να σταθεί στο πλευρό της Lisa . Η Ann όμως έχει σχέδια για αυτόν .

Στην αρχή δεν καταλαβαίνεις την εμμονή αυτής της γυναίκας με την Lisa ….όχι τουλάχιστον πριν από το τέλος της σεζόν . Εκεί έχει ένα μακρύ μονόλογο σχεδόν με αναλαμπές στο παρελθόν και γίνεται ξεκάθαρο κάθε λεπτό της εμμονής της . Διεστραμμένο μεν αλλά η Lisa στο τέλος της σεζόν δείχνει να το καταλαβαίνει και να το εκτιμά κατά κάποιο τρόπο .

Η σειρά έχει ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν με 13 (50 λεπτά ) επεισόδια και θεωρώ πως της αξίζει μια ευκαιρία να την δει κάποιος όχι τόσο για το σενάριο της που ήταν καλό αλλά για το δίδαγμα που σου αφήνει , πως κάθε μας επιλογή έχει συνέπειες και κάποιες επιτυχίες θέλουν σοβαρές θυσίες .

Όπως λέει και η Ann για να πετύχεις κάτι καλό πρέπει να θυσιάσεις κάτι εξίσου καλό και να πετύχεις όμως κανείς δεν σ λέει ποσό πολύ πονάει αυτό .

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.


guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα