Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς Lord of the Rings

από Shadow
454 προβολές

Το περασμένο μήνα περίπου η παραγωγή της σειράς του Amazon, Lord of the Rings ανακοίνωσε το τελικό cast της σειράς.

Η εποχή κατά την οποία πιθανότατα θα διαδραματίζεται η σειρά και θα είναι η λεγόμενη Δεύτερη Εποχή, γνωστή σε λάτρεις του συγγραφέα και του ‘Το Σιλμαρίλλιον’. Η Δεύτερη Εποχή λοιπόν,είναι η εποχή ακμής του πολιτισμού της Numenor, πατρίδα των προγόνων του γνωστού μας Άραγκορν και γενικά των μεγάλων βασιλιάδων των Ανθρώπων. Το φάσμα που μπορεί βάση εποχής η σειρά να καλύψει,περιλαμβάνει την καταστροφή του Numenor,την δημιουργία του Rivendell από τον Elrond,τη δημιουργία των δαχτυλιδιών από τον Sauron,τον πόλεμο που έκαναν οι Άνθρωποι με τους θεούς καθώς και πολλά άλλα τα οποία μπορούμε να ανακαλύψουμε στο βιβλίο που αναφέραμε.

Σύμφωνα με το redanianintelligence.com αρκετά μέλη του cast βρίσκονται ήδη στην Νέα Ζηλανδία και στις περιοχές που είχαν γυριστεί και οι ταινίες. Η Amazon έχει σκοπό να γυρίσει σκηνές των πρώτων δύο επεισοδίων της σειράς και σύμφωνα με μία ανάρτηση ενός εκ των ιδιοκτητών των αλόγων που θα χρησιμοποιηθούν, αναφέρει ως ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων στις 10 Φεβρουαρίου 2020.

0 σχολιο
0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσετε σημαίνει πως αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα