Lost in Space: Review 2ης σεζόν

από DIMI
0 σχολιο 619 προβολές

Ένα νέο ταξίδι για την οικογένεια Robinson κι ένα ολόκληρο σύμπαν για να σουλατσάρουν με το Jupiter!

To Lost in Space είναι μια σειρά για όλες τις ηλικίες και στρώνεσαι να το παρακολουθήσεις μαζί με ολόκληρη την οικογένεια. Η περιπετειώδης ιστορία του αχανούς και μυστηριώδους διαστήματος σε συνδυασμό με τις ανθρώπινες/οικογενειακές σχέσεις είναι αυτό που τράβηξε το κοινό από την πρώτη σεζόν. Η εξέλιξη του ρομπότ αλλά και η ιστορία της Σμιθ, είναι δύο στοιχεία που πρόσθεσαν αυτό το κάτι παραπάνω στη δεύτερη σεζόν. Οκ, και  τα αξιόλογα εφέ και η ορδή ρομπότ που ήθελαν να τους καταστρέψουν.

spoilers

Ξεκινάω από τα σκληρά. Με αυτό που χάρηκα στην δεύτερη σεζόν περισσότερο ήταν ο θάνατος της Σμιθ. Με είχε κουράσει το πόσες φορές ξέφυγε και κατάφερνε να τουμπάρει καταστάσεις προς όφελος της. Καταλαβαίνω ότι χρειάζεσαι και έναν κακό με χειριστικές δεξιότητες για να δυσκολέψει την διαπλανητική ζωή της οικογένειας αλλά νισάφι. Ο θάνατος της Smith δεν ήταν μάταιος όμως. Κατάφερε κι έδωσε στον χαρακτήρα μια λύτρωση για την δολοφονία που έπραξε και για όλες τις κακές πράξεις και ψέματα με τα οποία φόρτωσε την ψυχούλα της!

Danger, Will Robinson! 

Τώρα, η εφευρετικότητα και η άψογη συνεργασία της οικογένειας συνεχίζει να θριαμβεύει απέναντι στους απανωτούς κινδύνους που τους περιβάλουν, καθ’ όλη τη διάρκεια των επεισοδίων. Βρίσκουν λύσεις και αποφεύγουν το θάνατο, μένοντας πιστοί στον οικογενειακό τους πυρήνα.  Σε αυτή τη σεζόν καταφέρνουν κι επιστρέφουν στο Resolute για να βρουν περισσότερα προβλήματα και νέους εχθρούς. Η εξωγήινη τεχνολογία των ρομπότ είναι η σωτηρία αλλά και η πιθανή καταστροφή τους. Κάνουν ανταρσία και εξερευνούν περισσότερο τον εαυτό τους και τις αντοχές τους. Στο ίδιο μοτίβο και το Ρομπότ που έχει αποκτήσει συνείδηση. Ή την είχε πάντα και τώρα την εξελίσσει. Μαζί με αυτό, ακόμη ένα ρομπότ μπαίνει να σώσει την αποικία που ταξιδεύει προς το Alpha Centauri.

Τα flashback προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες για τον βιολογικό πατέρα της Judy, κάτι που θα χρησιμεύσει στην επόμενη σεζόν. Τα παιδιά μέσα από μια σκουληκότρυπα μεταφέρονται στο χαμένο διαστημόπλοιο του πατέρα της. Πολύ πιθανό λοιπόν να είναι ζωντανός. Εκτός από το Ρομπότ και ο Will μεγαλώνει μέσα από το ταξίδι, πιο σίγουρος πλέον για τον εαυτό του. Τόσο που δεν τον πείραξε η αποκάλυψη του ότι η μητέρα του λάδωσε για να τον πάρουν στο ταξίδι. Ο δεσμός του με το Ρομπότ παραμένει, αλλά πλέον μετατρέπεται σε φιλία.

Είδαμε νέους πλανήτες και καινούργια πλάσματα (όπως η μπελούγκα φάλαινα του διαστήματος :-P ). Τα ρομπότ έχουν στήσει σε πολλούς πλανήτες περίεργες συσκευές και τώρα κυνηγούν τη μηχανή κατά εκατοντάδες. Υπάρχει στρατηγική ιεραρχία μεταξύ τους και πολλά περισσότερα μυστήρια να ανακαλύψουμε στην επόμενη σεζόν. Τώρα μένει να δούμε πως θα ενωθεί ξανά η οικογένεια και πως θα σωθούν εκτός από τα παιδιά , όλοι οι άποικοι του Resolute που «πλέουν» στο διάστημα.

Ακολουθήστε το lordoftheseries.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον κόσμο των σειρών, καθώς και σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube και Spotify.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ